9.1 /10

checkbox97% beveelt Dieetwebshop aan!

Aanbod / assortiment
Klantenservice na uw bestelling

Marianne Van Biesen

Super!

De bron snoepjes zonder suiker

anonymous

Snel en correct - Enkel een beetje 'vreemd' dat het gratis aangeboden product 'ter kennismaking', exact datgene is waarvan ik een hele doos besteld had. Zo kan je geen nieuwe smaak te pakken krijgen om te bestellen.

Chocolade break

Snelle service, groot assortiment

Crunch caramel steviala

SterSterSterLege sterLege ster

Korte houdbaarheid van de eiwitrepen, niet vermeld op site. Nu moeten ze achter elkaar worden opgegeten. Teleurstellend. De aanbieding was leuk, maar als het vermeld was dat de repen nog maar kort houdbaar waren had ik er minder besteld.

46 eiwitrepen

Antwoord Dieetwebshop

Goedemorgen Martine, Bedankt voor je bericht. Houdbaarheidsdata korter dan 2 maanden vermelden wij altijd op de site, helaas voldeden deze repen hier niet aan. Bij een grote bestelling kun je ons altijd vragen naar de houdbaarheidsdatum. Je kun er eventueel ook voor kiezen de repen retour te sturen volgens onze retourvoorwaarden. https://www.dieetwebshop.nl/klantenservice/kan-ik-mijn-producten-retourneren/ Onze excuses voor het ongemak. Groet Team Dieetwebshop

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bestelling is 2 keer teruggestuurd want het pakket was beschadigd. De derde keer eindelijk ontvangen. Pakket was ook beschadigd, beplakt door het leverings bedrijf maar toch nog open. 3 croissants geplet want onderop en hagelslagdoosje beschadigd en hagelslag in de doos.

Ketoproducten

Antwoord Dieetwebshop

Goedemorgen Sabine, Bedankt voor je review. Wat vervelend te lezen dat je pakket beschadigd is geraakt tijdens het vervoer. Wij doen ons best bestellingen zo zorgvuldig mogelijk in te pakken , echter gaat het tijdens het transport wel eens mis. Ik zie dat er contact is geweest met de klantenservice en dat er een oplossing is geboden voor de beschadigde producten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Groet Team Dieetwebshop

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk gevonden wat ik zocht, snel geleverd.

Neoh repen

Corrie Drissen

Dieetwebshop is een prima online shop met mooie aanbiedingen , de bestelling ging super goed en ik had het sel in huis .

Glutenvrije crackers .

Lekkere producten

Koek

Ann Debondt

Super snelle levering

Keto producten

anonymous

Mooie aanbiedingen. Zelfs nog een cadeautje bij de bestelling. Levering na bestelling duurde 3 dagen. Had op een zondag besteld. Zeer tevreden!

Protiplan

anonymous

Dank voor jullie service. Jullie stuurde gewoon mijn bestelling nog een keer nadat hij maar niet aankwam op mijn post.nl punt. 🙏

Leeve cacao en linzencrackers

Janet van Lienden

Solange Vandevelde

SterSterSterHalve sterLege ster

Altijd een correcte SNELLE levering, super

Product of service:
Peejays, wafeltjes suikervrij, Protiplan choco/passievruchten drink en Holy Shot gember-citroen

Zo aangenaam met veel verschillende aanbiedingen

Flessen limonade siroop zoetstop

Dieetwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 14 april 2016

Dieetwebshop

Dieetwebshop.nl ondersteunt u sinds 2004 bij een gezonde leefwijze. Dieetwebshop is de webshop voor al uw koolhydraatarme en eiwitrijke voedingsmiddelen. Tevens groot assortiment voeding zonder toegevoegde suiker!

Hoevenweg 13

46 eiwitrepen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ketoproducten

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk gevonden wat ik zocht, snel geleverd.

Neoh repen

Corrie Drissen