9.1 /10

checkbox98% beveelt Dieetwebshop aan!

Aanbod / assortiment
Klantenservice na uw bestelling

Linda De Vries

SterSterLege sterLege sterLege ster

Prima, ik miste alleen de Ehrmann proteïne mousse producten op de website. In de winkel alleen nog de variant vanille mousse te verkrijgen maar de ‘salted caramel’ was juist zo goed. Bestaat deze nog?

Ehrmann proteïne pudding

Antwoord Dieetwebshop

Goedemiddag Linda, Bedankt voor de review. Fijn dat je tevreden bent over onze website en service. Ik heb je bericht doorgegeven aan de inkoper, bedankt voor de tip. Groet Team Dieetwebshop

Marie Boon

Modifast reep

Aangenaam

Slimpie siroop

Carolien

Heel veel keus en zeer snelle levering Wat ik wel fijn zou vinden als er reviews bij de producten zouden staan

Meerdere

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ruim aanbod, diversiteit in merken en produkten, goede informatie over voedingswaarden, goede zoekfunctie, snelle bezorging en fijn dat je bij elke bestelling dmv punten een tegoed opbouwt wat geheel of gedeeltelijk ingeleverd kan worden.

Leev maiscrackers met chocolade

Grietje Vd Bosch

Prima product

Dieet Pro

SterSterSterLege sterLege ster

De website werkt niet prettig. Er staat verkeerde informatie op: de grenaderepen zijn niet vegan/vegetarisch want er zit rundercollageen in. Verder ook andere producten die onterecht als vegan worden aangemerkt.

Grenade Oreo

Antwoord Dieetwebshop

Goedemorgen, Bedankt voor je review. Wat jammer te lezen dat je de website niet als prettig ervaart en dat productinformatie niet zou kloppen. We doen ons best alle gegevens zo up to date mogelijk te houden en zullen hier nogmaals onze aandacht aan besteden. Onze excuses voor het ongemak. Groet Team Dieetwebshop

SterSterLege sterLege sterLege ster

Vind het moeilijk om een goed overzicht te krijgen.

Witte chocolade

Antwoord Dieetwebshop

Goedemorgen , Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent. Als je ons even een mailtje stuurt waar je precies naar op zoek bent dan kijken we graag even met je mee. Groet Team Dieetwebshop

Lies Pyest

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Snel geleverd, maar brood was beschimmeld en een ander product over de datum.

Proteïne en low carb Wraps, brood, repen, snacks

Antwoord Dieetwebshop

Goedemorgen Lies, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over een product en de houdbaarheid. Producten met een kortere houdbaarheid verkopen we met korting en dit vermelden we ook altijd op de website, kan dit het geval misschien zijn? Ik zie dat er nog geen contact is geweest met de klantenservice. Zou je een mailtje kunnen sturen naar klantenservice@dieetwebshop.nl , uiteraard lossen we het voor je op. Onze excuses voor het ongemak Groet Team Dieetwebshop

Dikke prima!

Steviala producten en pam

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

goed

fulfil

Antwoord Dieetwebshop

Goedemorgen Aicha, Bedankt voor je review. Je geeft aan dat de tevreden bent echter krijgen we een 4. Kun je ons aangeven op welke punten we nog iets zouden kunnen verbeteren? Dat kan in een mailtje naar klantenservice@dieetwebshop.nl Groet Team Dieetwebshop

Geantwoord op

Dieetwebshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dieetwebshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 14 april 2016

Dieetwebshop

Dieetwebshop.nl ondersteunt u sinds 2004 bij een gezonde leefwijze. Dieetwebshop is de webshop voor al uw koolhydraatarme en eiwitrijke voedingsmiddelen. Tevens groot assortiment voeding zonder toegevoegde suiker!

Hoevenweg 13

Dieet Pro

SterSterSterLege sterLege ster

Grenade Oreo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Vind het moeilijk om een goed overzicht te krijgen.

Witte chocolade

Lies Pyest

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Snel geleverd, maar brood was beschimmeld en een ander product over de datum.

Proteïne en low carb Wraps, brood, repen, snacks

Dikke prima!