Voor mij is het een hele goede ervaring op alle punten. Volgende keer zou ik weer bestellen hier.

Ik vond het heel attent dat er een voerbakje bij mijn bestelling zat. Dit was van tevoren niet vermeld. Leuke verrassing!

Ik vind het goed zoals het nu is.

F.C. van Boheemen

Besteld op zondag. Op dinsdag verstuurd. Woensdagavond ontvangen. Ik zou het fijn vinden als in de mail, waarin wordt medegedeeld dat het pakket is verstuurd, gelijk een link met het track and race... Besteld op zondag. Op dinsdag verstuurd. Woensdagavond ontvangen. Ik zou het fijn vinden als in de mail, waarin wordt medegedeeld dat het pakket is verstuurd, gelijk een link met het track and race nummer wordt gegeven. Ik kwam er nu pas na een dag achter dat je hiervoor op het verzendingsnummer in je eigen account moest klikken. afgezien van enige onzekerheid over wanneer ik de bestelling zou ontvangen verder prima geholpen.

het is prettig dat er korting wordt gegeven bij aanschaf van drie producten. Ook fijn dat er boven 60 euro geen verzendkosten zijn.

Het bedrag van 60 euro, waarboven geen verzendkosten worden gerekend is wat hoog. Bij veel bedrijven staat dat op 20 of 30 euro.
een link in de mail met het track and trace nummer zou handig...
een link in de mail met het track and trace nummer zou handig zijn.

Fijne prijzen en groot assortiment, helaas een mindere bezorgdienst.

Het zou fijn zijn als er ook voor een andere bezorgdienst b.v. postnl gekozen kan worden.

Diverse bestelling kattenvoer

Mijn bestellingen zijn altijd goed gegaan en ook toen ik afwijkende vragen had zijn deze prima en prettig afgehandeld

Goede snelle service. Overzichtelijke site en de spullen binnen 2 dagen in huis.

Snelle levering, duidelijke website

Keurige levering

op de website staat vermeld verzending binnen 2 werkdagen, op donderdagavond besteld pas woensdag om ca 20.00 uur geleverd, viel tegen

Margriet Myngheer

Altijd redelijk snel geleverd wat zeer handig is. Spijtig genoeg weer ingedeukte blikken voer ontvangen. Er zat niets van bescherming tussen 2 palletjes blikjes en deze hebben elkaar helemaal... Altijd redelijk snel geleverd wat zeer handig is. Spijtig genoeg weer ingedeukte blikken voer ontvangen. Er zat niets van bescherming tussen 2 palletjes blikjes en deze hebben elkaar helemaal ingedeukt, onze deksels passen er dan niet meer goed op en dit geeft geurhinder in onze frigo.

Zware spullen beter verpakken tegen beschadiging tijdens transport

de vries

Zeer tevreden klant.