Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Johan

Goed tevreden. Overzichtelijke site met producten.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Tijdens bestellen gelijk ander afleveradres als bv een post.nl afleverlocatie kunnen kiezen.

Joske

Over het algemene goed, echter er is mij opgevallen dat er veel te veel moet worden betaald voor de postverzending.
Dit is echt post nl spekken en daar ben ik niet blij mee.
2 doosjes...
Dit is echt post nl spekken en daar ben ik niet blij mee.
2 doosjes met totaal 8 pilletjes zouden in een kleine luchtkussenenveloppe kunnen worden verstuurd.

Jullie zouden echt moeten kijken naar de gewichten van de zending.

Zie boven

schuurbiers

Tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

in de webshop gaven jullie aan dat jet het op voorraad had en nog dezelfde dag kreeg ik een mail dat het niet voorradig was. dit zou dan niet moeten kunnen.

Reactie Dierenapotheek.nl:

Beste meneer Schuurbiers,
Beste meneer Schuurbiers,
Helaas komt het wel eens voor dat een product zo snel verkoopt dat wij nog niet de tijd hebben gehad om de voorraad aan te passen. Maar u heeft zeker gelijk, dit is niet netjes. Onze excuses!
Hopelijk tot ziens in onze webshop.

M.D.

Heel tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Ga zo door. Snelle levering .

Calin Feher

Very satisfied !

Reactie Dierenapotheek.nl:

Good to hear Calin, thank you!

In orde

Kitty van der Linden

Zeer tevreden! Snelle levering.

CDeetje

Heel tevreden

neen

E van R

Zeer tevreden

Jose

De uitleg bij de aangeboden producten is goed

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Het afleveren ging de laatste keer goed fout. Gelukkig is het dankzij de klantenservice goed opgelost. Ik vond het alleen jammer dat ik bij Track&Trace geen duidelijke info kreeg over wat er met... Het afleveren ging de laatste keer goed fout. Gelukkig is het dankzij de klantenservice goed opgelost. Ik vond het alleen jammer dat ik bij Track&Trace geen duidelijke info kreeg over wat er met mijn pakketje was gebeurd. Jullie klantenservice kreeg hele andere dingen te zien dan ik