Wat vindt u van de prijs/kwaliteit verhouding?
8.2/10
Bent u telefonisch goed geholpen?
Was de omgang met uw huisdier prettig?
Wat vond u van de deskundigheid van de dierenarts?

C.B. den Boef

Kom al enige tijd met mijn kat in de praktijk en wordt altijd goed geholpen en te woord gestaan.

Waar blinken wij in uit?

Ik kan alleen oordelen over mijn kat en dat is uitstekend.

? ?

Houtman

Goed geholpen, deskundigheid

Diervriendelijkheid

Afspraak op tijd

Bianca van Hulst

Maandag met bindy geweest , voor ons was het een nieuwe dierenarts hij leek erg betrokken en snapte onze zorg. Doorverwezen naar dierenziekenhuis, jammer dat we niet hier en gelijk geholpen konden... Maandag met bindy geweest , voor ons was het een nieuwe dierenarts hij leek erg betrokken en snapte onze zorg. Doorverwezen naar dierenziekenhuis, jammer dat we niet hier en gelijk geholpen konden worden want als je dier zo ziek is wil je dat natuurlijk het liefst maar de praktijk is klein dus ik begrijp het wel. Met mathew was erg. Begripvol en gaf goed vertrouwen en steun heel fijn. In het ziekenhuis waren ze vriendelijk wel heel jammer is dat we zelf steeds moesten bellen omdat ze niet binnen de afgesproken tijden. Belde en we hier in grote spanning zaten over het verloop. Dagelijks contact gehad met mathew we voelden ons gehoord en gesteund. Helaas eet bindy nog niets zelfstandig en zijn we over gegaan Op dwang voeren en maken ons nog zorgen maar moeten vertrouwen dat de artsen gelijk hebben en ze nog wat meer tijd nodig heeft voor haar herstel.

Wat zijn de verbeterpunten?

Afspraken nakomen met terugbellen , en aanschaf echo apparaat zodat ze hier ook de juiste zorg kunnen bieden

Fam. Willemse Bassant

Alle ervaringen zeer goed. Assistent aan de telefoon zeer vriendelijk, betrokken en deskundig.

Waar blinken wij in uit?

Prijs/kwaliteit. Je wordt altijd goed te woord gestaan en/of geholpen voor een ‘normale’ prijs.

Annemarie

Buitengewoon aardige dierenarts !

Waar blinken wij in uit?

Goede aandacht voor het dier en prima uitleg naar de klant

Wat zijn de verbeterpunten?

Informatie over kosten van consulten, vaccinaties e.d.

Wat zijn de verbeterpunten?

De klant beter op de hoogte houden tijdens een operatie. De kosten lopen hoog op terwijl er andere afspraken waren.

Marjolein van der Linden

Met mijn katten voor onderzoek en inentingen geweest

Service en vriendelijkheid

Wachtkamer

R. De Jongh

Uitstekende ervaringen in het verleden, na overname praktijk iets minder door bereikbaarheid, vooral telefonisch slechte bereikbaarheid, doorschakelingen en lang wachten helaas en mindere... Uitstekende ervaringen in het verleden, na overname praktijk iets minder door bereikbaarheid, vooral telefonisch slechte bereikbaarheid, doorschakelingen en lang wachten helaas en mindere communicatie / wisseling medicatie. Verder aardige dierenartsen.

Assistent Mathew is top! Dierenartsen aardig en betrokken

Wat zijn de verbeterpunten?

Communicatie vanuit Dierenziekenhuis Rdam laat te wensen over. Vooral telefonische bereikbaarheid en openingstijden en terugkoppelingen lopen soms rommelig vanuit Rdam.

Blom

Een geweldige praktijk met vriendelijke mensen. Alle geduld en superlief voor de dieren.

Waar blinken wij in uit?

Jullie nemen alle tijd voor het dier. Zijn zorgzaam en vriendelijk.

Struijt

Goede ervaring
Vriendelijk geholpen en lief voor de dieren