Wat vindt u van de prijs/kwaliteit verhouding?
8.2/10
Bent u telefonisch goed geholpen?
Was de omgang met uw huisdier prettig?
Wat vond u van de deskundigheid van de dierenarts?

Judith Van der Steld-Stekkinger

Super goed.

Nvt

Nvt

A Kroon

De Keizerskroon is een prima dieren artsen bedrijf en voor de gewone man betaalbaar.

Waar blinken wij in uit?

Jullie blinken uit in alles

Corine De Graaf

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en erg meedenkend!

Gastvrij en bekwaam.

Nog niet gevonden.

Schouten

Fijne ervaring

Begrijpelijk

Grotere wachtruimte

franka davies

Klantvriendelijk en diervriendelijk.
er worden geen onnodige handelingen en adviezen gegeven en gedaan.

Waar blinken wij in uit?

Er wordt gekeken naar wat nodig is en verder niks aangedrongen.

Van der Tak

Kundig en professioneel geholpen met liefde voor de dieren.

Waar blinken wij in uit?

Ik vond de telefonische nazorg erg prettig.

Geen.

Caroline stolk

Fijn

Waar blinken wij in uit?

Prijs, kwaliteit, zorgzaamheid en snelheid

Wendy Guich-Veth

Aardige, deskundige medewerkers. Prijs kwaliteit is goed en er wordt met een hart voor dieren gewerkt.

Waar blinken wij in uit?

Begaan met zowel de dieren als de baasjes. Je voelt dat er alles aan gedaan wordt om je dier te helpen en om dit door te communiceren aan de eigenaar.

diana aantjes

We werden super vriendelijk geholpen ondanks dat ik voor het eerst kwam, ik was de laatste keer niet blij weggegaan bij mijn eigen dierenarts. vandaar dat we deze stap hebben gewaagt en zeer... We werden super vriendelijk geholpen ondanks dat ik voor het eerst kwam, ik was de laatste keer niet blij weggegaan bij mijn eigen dierenarts. vandaar dat we deze stap hebben gewaagt en zeer tevreden lief voor mijn kat, en ook erg begripvol tegenover mij.

Waar blinken wij in uit?

rust ,luisteren en goed onderzoek, nauwkeurig en super lief voor dier en baasje.

Wat zijn de verbeterpunten?

terug koppeling misschien bij twijfel gevallen, in mijn geval heb ik even contact gezocht omdat het weekeind voor de deur stond. en misschien heb ik in mijn zenuwen het niet goed gehoord en was dat... terug koppeling misschien bij twijfel gevallen, in mijn geval heb ik even contact gezocht omdat het weekeind voor de deur stond. en misschien heb ik in mijn zenuwen het niet goed gehoord en was dat ook de afspraak dan bied ik mijn excuses daar bij deze er voor aan. maar in mijn beleving was het niet gebeurt

Kim Braat

Prettige omgang

Waar blinken wij in uit?

Goede behandeling van dier en priema uitleg over nazorg