Wat vindt u van de prijs/kwaliteit verhouding?
8.2/10
Bent u telefonisch goed geholpen?
Was de omgang met uw huisdier prettig?
Wat vond u van de deskundigheid van de dierenarts?

Hc de wit

Ik heb een hele goede ervaring met deze praktijk

Waar blinken wij in uit?

Super vriendelijk. Word super snel geholpen. Er word echt mee gedacht

Geen idee

FDH Beket

Wij komen reeds jaren bij Dierenarts de Keizerskroon. Voorheen reisden wij zelfs speciaal naar Barendrecht, wegens de
deskundigheid en de prettige begeleiding van dierenarts Molenaar. Wij...
deskundigheid en de prettige begeleiding van dierenarts Molenaar. Wij prijzen ons gelukkig dat de praktijk nu in onze
woonplaats Papendrecht is gevestigd.

Waar blinken wij in uit?

De geruststellende en prettige benadering van dier en begeleider.

Wat zijn de verbeterpunten?

Het is soms zo druk, dat het wat hectisch overkomt.

Ron de Ruijter

Controles en wat kleine dingetjes met kat en hond

Waar blinken wij in uit?

vriendelijk en zonder poes pas

geen idee

Plas

Erg goede ervat8ngen met dr molenaar en matthew

Omgang met dieren

M t hart

Geweldige lieve mensen gaan zeer vriendelijk en rustig met je huisdier om nemen echt de tijd voor je en luisteren heel goed naar je verhaal zijn ook erg behulpzaam voor mensen die in de minima leven... Geweldige lieve mensen gaan zeer vriendelijk en rustig met je huisdier om nemen echt de tijd voor je en luisteren heel goed naar je verhaal zijn ook erg behulpzaam voor mensen die in de minima leven door bijvoorbeeld de rekening gesprijd te kunnen betalen heel erg fijn top praktijk top artsen

Waar blinken wij in uit?

De rust die jullie uit stralen zowel naar mens en dier zeer klant vriendelijk en mee denkend

Wat zijn de verbeterpunten?

Ik zou het echt niet weten ik heb altijd zeer goede ervaringen

A.schippers67@gmail.com

Henri molenaar fantastische arts prachtig mens . Realistisch / eerlijk zijn assistent matthew is ook zeer kundig en heel fijn en aardig persoon . Ze waren samen een topteam . Fijn dat matthew blijft

Waar blinken wij in uit?

Menselijkheid eerlijkheid nuchterheid , een kliniek waarbij je weet dat je normale prijzen betaald
Altijd bereikbaar . Huisbezoek.waar nodig .

Wat zijn de verbeterpunten?

Zou ik zo gauw niet weten

Erica Versteeg

Fijne dierenarts en assistent. Probeert ook verder te zoeken naar passende oplossingen bij problemen met je huisdier en geeft een eerlijke mening en goed overleg met de eigenaar.

Waar blinken wij in uit?

Ervaring waardoor men sneller handel en alles goed overlegt met de eigenaar.

G.S.R. Broek-Rouppé

Er wordt geluisterd met aandacht. Er wordt de tijd genomen. Worden snel geholpen. En er wordt rekening gehouden met de omstandigheden (we hebben een hond die mishandeld en verwaarloosd is geweest en... Er wordt geluisterd met aandacht. Er wordt de tijd genomen. Worden snel geholpen. En er wordt rekening gehouden met de omstandigheden (we hebben een hond die mishandeld en verwaarloosd is geweest en daar wordt super goed mee omgegaan)

Waar blinken wij in uit?

Dat het belang van het dier voorop staat en niet het commerciële belang en er is ook aandacht voor de mens achter het dier

tot op heden geen

Laura Blonk

Super goed altijd vriendelijk en goede adviezen ?

In vriendelijkheid en behulpzaam

Nvt

Nvt

Vriendelijke mensen altijd zeer behulpzaam en deskundig.

Vriendelijkheid
Behulpzaam