9.4 /10

checkbox0% beveelt Dierenhotel aan!

Anneke Bouman

SterSterSterSterLege ster

Onze kat Truus heeft een aangenaam verblijf gehad.

J.H.A van Elteren

Onze Chelsey verblijft hier altijd met oud en nieuw omdat ze bang is voor vuurwerk. Ze word hier goed en met veel liefde verzorgd.

Connie Walet

Vriendelijk schoon lief voor hondje Max

Lemke

Prima verzorging, mijn hond heeft een goede tijd gehad

Familie Beumer

Met heel veel liefde wordt er voor je dier verzorgt we zijn heel blij dat puck erg op haar gemak is . We gaan met een gerust hart weg.

martirosov

goed

Bailey en Daisy

Top zeer vriendelijk en makkelijk te bereiken

Sheru

Laat mijn hond met vertrouwd gevoel achter

Danièle Roem

Zodra wij linksaf het bospad inslaan, is LoLa onze Franse Bull, niet meer te houden. Na het parkeren van mijn auto en het openen van de deur, vliegt LoLa in 1 rechte lijn naar de ingang. Eenmaal binnen neemt ze amper de tijd om iedereen te begroeten en loopt ze het liefst meteen door naar haar vertrouwde kennel. Gelukkig nemen LoLa & ik al min of meer afscheid thuis want door haar enthousiasme kijkt ze niet meer naar mij om.

Y van Veen

Zoals gewoonlijk top

Sylvia Zandbergen

Beau heeft het naar haar zin gehad tussen soort genoten

Stolwijk

Top opvang, alles goed geregeld. Hondjes prima verzorgd. Zeer tevreden. Aanbeveling.

Ans Westra

Fijne ontvangst. Ik kan zorgeloos op vakantie, want onze hond heeft het hier goed!

Marcia Meijer

Perfect pension; Bobbie voelde zich echt thuis

Jacqueline de Korte

Altijd keurig geholpen. Hond gaat er graag naar toe. Prima

Dierenhotel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dierenhotel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 december 2022

Dierenhotel

Uw huisdier is bij ons een VIP-gast die de best mogelijke verzorging verdient. Door het kleinschalige karakter van Dierenhotel ’t Gooi en de slimme inrichting krijgt uw dier alle aandacht die hij of zij verdient.

Goyergracht Zuid 15

3755 MX Eemnes

Anneke Bouman

SterSterSterSterLege ster

Onze kat Truus heeft een aangenaam verblijf gehad.

J.H.A van Elteren

Connie Walet