9.2 /10

checkbox97% beveelt Dierenspecialist Hoogendoorn aan!

Jessy Kok

Supersnel

Th Verheul

Ben zeer tevreden met het egelhuisjr

Blankestein bilthoven

Zeer goed geholpen Dieren worden goed verzorgt 2 kippen gekocht .dieren zitten in schone verblijven .goed advies gehad over verzorging .en garantie bij aankoop Een prima winkel .om naar toen te gaan

Gretha Lijnsvelt

Goede en snelle service

Annemarie Hagen

Spullen werden netjes gebracht en helemaal naar de schuur gereden. Heel fijn.

Rene Manders

afspraken komen ze perfect na

Kenny Dullaert

Voor de eerste keer hier besteld vanuit België. Bestellen ging vlot, de bezorging was snel en de producten waren uitstekend.

Joris Lauwers - Cathome

Top!

Kim de Boer

Zeer tevreden

Petra

Wij werden op slag verliefd op jullie dubbele konijnenhok met daaronder opbergruimte.

Nathalie Neven

Online besteld, enkele dagen later was het er al, heel vriendelijke jongen wat kwam leveren.

Nick

Een van de beste dierenwinkels waar we ooit geweest zijn, echt hart voor die diertjes en met vertrouwen 2x kwartels gekocht en daarbij het nodige extra advies mogen ontvangen. Iedereen aan te raden.

Hendrike Kraayenhof

Prima!

Brigitte

Superleuk! Heel vriendelijk personeel, goed advies!! Heel tevreden!!

Joke Keus

Heel goed. Fijne service toen bleek dat het product beschadigd was.

Dierenspecialist Hoogendoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dierenspecialist Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juli 2019

Dierenspecialist Hoogendoorn

Het voornaamste wat wij doen is advies geven. Als u dieren bij ons koopt gaan wij met u kijken welke dieren, welke rassen voor uw situatie het meest geschikt zijn. Daarna leggen wij alles aan u uit over het houden en verzorgen van de dieren, dit krijgt u ook op schrift mee. Na aanschaf mag u altijd bellen als er vragen zijn, vaak is het houden van dieren nieuw en komen er ook na de aankoop nog vragen. Wij streven ernaar dat dieren het naar hun zin hebben, bij ons in Stolwijk en bij onze klanten.

Benedenkerkseweg 107a

Blankestein bilthoven

Gretha Lijnsvelt

Goede en snelle service

Annemarie Hagen

Spullen werden netjes gebracht en helemaal naar de schuur gereden. Heel fijn.

Rene Manders

Nick

Hendrike Kraayenhof

Prima!

Brigitte

Superleuk! Heel vriendelijk personeel, goed advies!! Heel tevreden!!

Joke Keus

Heel goed. Fijne service toen bleek dat het product beschadigd was.

Dierenspecialist Hoogendoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10