Supergoede service, snelle levering van online bestellingen, wel prijzig.
Teus
Positief
Daniëlle
Heel goed, super fijn en netjes geholpen!
Olivia Schluckebier
Trotz mehrfachem nachfragen immer noch keine Lieferung 😕
Hugo Vossen
Mijn droom om een boomgaard aan te planten ging bijna aan diggelen. Onverwacht bleken reeën de weide te bezoeken en te knabbelen aan de scheuten. Deze firma heeft me een dag na bestelling de juiste...Mijn droom om een boomgaard aan te planten ging bijna aan diggelen. Onverwacht bleken reeën de weide te bezoeken en te knabbelen aan de scheuten. Deze firma heeft me een dag na bestelling de juiste draad geleverd terwijl dit bij een andere firma een week zou duren. Reeën zijn mijn vrienden: Voor hen heb een groot stuk bos vrij gelaten.
Mamsie
Top gasten en mooi bedrijf met liefde voor dieren!
Marleen van Winden
Top!
D
Perfecte service vanaf aanschafmoment tot en met nu. Kennis over dieren zeer goed aanwezig en altijd even behulpzaam.
Rob Buchly
Super geregeld
Miranda Gols
Een mooi nachtverblijf voor onze hennen gekocht. Prima en snelle service. Zeer klantvriendelijk. Ook onze hennen vorig jaar als kuikens daar gekocht. Die 3 dames scharrelen gezond door onze...Een mooi nachtverblijf voor onze hennen gekocht. Prima en snelle service. Zeer klantvriendelijk. Ook onze hennen vorig jaar als kuikens daar gekocht. Die 3 dames scharrelen gezond door onze tuin!