9 /10

checkbox97% beveelt Dierenverblijf.com aan!

Claudia

Zeer goed

Snelle en goede levering. Goede producten

Robin

Lage prijs, snelle levering

Voor mij een nieuwe webshop met breed assortiment. Prijzen zijn laag en levering is snel. Wat wil je nog meer 😀

Sanne

Perfect!

Goede prijs-kwaliteit-verhouding en altijd nette levering.

Jeroen

Degelijke service

Vlugge afhandeling

Tierenteyn Thais

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pakket is niet aangekomen op de datum die ik mocht selecteren en bij het uitpakken van de levering, zat er een grote scheur in het hout van het dak van het hondenhok

Antwoord Dierenverblijf.com

Beste Tierenteyn Thais, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat het pakket niet op tijd werd geleverd. Helaas kan het altijd gebeuren dat een pakket vertraging op loopt. Hier voor kunt u altijd navraag doen bij onze klantenservice wat de status is en proberen zij u zo goed mogelijk te helpen. Wat betreft de schade is natuurlijk vervelend! Wij willen u dan ook graag helpen en het oplossen. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice via info@dierenverblijf.com? Met vriendelijke groet, Dierenverblijf.com

Geantwoord op

Godding

snelle levering; goede prijs; geen gedoe

zie boven

Kimberley

Heel fijn, goede communicatie en achteraf ook nog een kleinigheidje erbij omdat de levering iets langer duurde.

Goede communicatie

Heerink

👍

Moreau philippe

Top

Correcte afhandeling, direct antwoord op de e-mails

Petra

De Clercq Marc

Heel stipt,geen overdreven e-mails,goede kwaliteit,bij probleem onmiddellijk een oplossing.

Service na verkoop

L.Keurntjes

Zeer positief !

Vlotte levering en heel gunstige prijzen. Artikel voldoet aan de verwachting.

San

Top!

Veel op voorraad, goede prijzen, contactname per telefoon ivm bestelling, mooie opvolging,goede klantenservice

Dierenverblijf.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dierenverblijf.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 februari 2013

Dierenverblijf.com

Een nieuw konijnenhok, kippenhok, hondenhok, hondenbench, volière, kooi, enz... voor uw huisdier vindt u nergens voordeliger dan bij Dierenverblijf.com

Weihoek 16

Robin

Lage prijs, snelle levering

Sanne

Perfect!

Goede prijs-kwaliteit-verhouding en altijd nette levering.

Jeroen

De Clercq Marc

Service na verkoop

L.Keurntjes

Zeer positief !

Vlotte levering en heel gunstige prijzen. Artikel voldoet aan de verwachting.

San

Top!