Claudia
Perfect!
Een mooie webpagina
Zeer vlot
Degelijke service
Pakket is niet aangekomen op de datum die ik mocht selecteren en bij het uitpakken van de levering, zat er een grote scheur in het hout van het dak van het hondenhok
snelle levering; goede prijs; geen gedoe
Heel fijn, goede communicatie en achteraf ook nog een kleinigheidje erbij omdat de levering iets langer duurde.
👍
Top
Heel stipt,geen overdreven e-mails,goede kwaliteit,bij probleem onmiddellijk een oplossing.
Zeer positief !
Top!
Dierenverblijf.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dierenverblijf.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Dierenverblijf.com