Vanderwal

Alles goed verpakt maar het stond gewoon bij de buur op straat!!

Goed verpakt

Bedankt voor uw feedback.
Wat enorm vervelend dat uw bestelling op deze manier is afgeleverd.
Bedankt voor uw feedback.
Wat enorm vervelend dat uw bestelling op deze manier is afgeleverd.
Dit is uiteraard niet de bedoeling, hier spreken wij de vervoerder ook zeker op aan.
Onze excuses voor het ongemak.
Dierenverblijf.com

Karin

Goede ervaring

Goedkoop honden snack

jan kies

Zeer goed , de levering was af gesproken en alls deed aan mijn verwachting

Juiste beschrijving

M van Zuijlen

Heb bestelling nooit ontvangen. Het afhaalpunt bij dhl is open op momenten dat ik werk. Asociale en onvriendelijke bewoners van Bosplaat 28 te Zwolle (afhaalpunt) vond t mijn probleem en klapte de... Heb bestelling nooit ontvangen. Het afhaalpunt bij dhl is open op momenten dat ik werk. Asociale en onvriendelijke bewoners van Bosplaat 28 te Zwolle (afhaalpunt) vond t mijn probleem en klapte de deur dicht. DHL bellen is onmogelijk want verbinding wordt verbroken. Ik laat de bestelling maar retour gaan dus.

Tja

Bedankt voor uw review.
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het heel vervelend om te horen dat de mensen op het afhaalpunt zo asociaal en onvriendelijk zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben DHL gebeld en hier een officiële klacht voor ingediend.
Als u wilt kunnen wij de bestelling opnieuw naar u verzenden. Kunt u contact met ons opnemen? Dit kan via 0113-384019 of info@dierenverblijf.com
Onze excuses voor het ongemak!
We horen graag van u!

nadiamaes

Eerste aankoop

snelle levering

Beste Nadia,
Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat uw bestelling snel bij u is geleverd. Wij doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te laten bezorgen.
We wensen u...
Beste Nadia,
Bedankt voor uw feedback.
We wensen u veel plezier met de nieuwe voliére.

Andrew

Overzichtelijke webshop en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het kippenhok

leveren kwaliteit

Beste Andrew,
Bedankt voor uw positieve review.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van het kippenhok! Veel plezier er van hoor!
Met vriendelijke...
Beste Andrew,

E Wijnbeld particulier

Goed assortiment

Prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd

Aniel

Vroni Vanhaecke

Goede producten. Het liep even mis met de levering met bpost maar dit werd schitterend opgevangen door jullie!

Duidelijke site. Snel antwoord op vragen. Goede service

Beste Vroni,
Beste Vroni,
Bedankt voor uw positieve review.
Wat fijn om te horen dat het probleem betreft de levering goed is opgelost voor u. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens!

Henk

Super winkel veel producten

Goede communicatie bij problemen

Beste Henk,
Bedankt voor de 5 sterren.
Wat goed om te lezen dat u tevreden bent over ons bedrijf! We doen er alles aan om dit zo te houden.
Graag tot ziens via de webshop of in de...
Beste Henk,
Bedankt voor de 5 sterren.
Graag tot ziens via de webshop of in de winkel!