vera ozeel

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen wel betaald dus zeer slechte ervaring

geen enkel

Beste Vera,
Bedankt voor uw mail.
Beste Vera,
Bedankt voor uw mail.
Wat vervelend om te horen dat u de bestelling niet ontvangen heeft. Wij hebben het voor u nagekeken en het pakket zou inmiddels geleverd moeten zijn.
Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u het beste via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan via info@dierenverblijf.com of via 0113-384019.
We horen het graag!

Janine kok

Echt een super mooi konijnenhok gekocht. Snel bezorgd, makkelijk in elkaar te zetten. We zijn er heel erg blij mee!

We kregen precies wat er op de foto stond.

Beste Janine,
Bedankt voor uw positieve recensie.
Wat fijn dat het hok naar wens is! Hopelijk zijn de konijntjes blij met hun nieuwe huisje. Veel plezier er van hoor!
Met vriendelijke...
Beste Janine,
Bedankt voor uw positieve recensie.

Margret Blokdijk

Klantgericht en betrouwbaar

snelle en keurige levering

Beste Margret,
Bedankt voor de positieve feedback.
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. We doen er alles aan om dit zo te houden.
Veel plezier met uw...
Beste Margret,
Bedankt voor de positieve feedback.
Veel plezier met uw bestelling!

Charlotte

Ik had een zak voer besteld, maar er werd een andere variant geleverd. Daar heb ik ze over gemaild en het werd gelijk opgelost. De juiste zak werd alsnog geleverd, waarbij de verkeerde zak ook... Ik had een zak voer besteld, maar er werd een andere variant geleverd. Daar heb ik ze over gemaild en het werd gelijk opgelost. De juiste zak werd alsnog geleverd, waarbij de verkeerde zak ook gelijk weer meegenomen werd.
Prettig mailcontact gehad ook, dus geen probleem verder.

Communicatie prettig, levering snel genoeg, prijzen netjes.

Beste Charlotte,
Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te lezen dat een fout meteen werd opgelost voor u. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service!
Graag zien we u...
Beste Charlotte,
Bedankt voor uw review.
Graag zien we u nog eens terug in onze webshop.

Bjorn

Snelle levering prima prijs

Prijs kwaliteitverhouding

Ibolya

Vriendelijk, attent en zeer accuraat bedrijf

snelle respons en prettige mentaliteit

Beste Ibolya,
Bedankt voor de 5 sterren!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en onze klantenservice! Een leuk compliment.
We wensen u veel plezier met uw...
Beste Ibolya,
Bedankt voor de 5 sterren!
We wensen u veel plezier met uw bestelling en graag zien we u nog eens terug in onze webshop.

Floor

Aan de telefoon ben ik erg goed geholpen met het advies en prettig gesprek gehad.

Vriendelijk, oprecht advies.

Beste Floor,
Bedankt voor uw review.
Wat fijn dat u goed bent geadviseerd door één van onze collega's. Hopelijk bevalt de nieuwe bench!
Graag tot ziens.
Met vriendelijke...
Beste Floor,
Graag tot ziens.

Daisy

Top. Nette prijs. Prettige levering.

Fijn dat er een afleverdatum gepland kan worden.

Beatrix

Heb iets kunnen bestellen wat ik moeilijk kon vinden

correctheid en up to date (melding van staking post)

Dierenverblijf. Com

Dierenverblijf. Com

Snelle, efficiënte, en vriendelijke behandeling van ons als klant

Beste,
Bedankt voor de 5 sterren!
Wij vinden het erg fijn om te lezen dat jullie het winkelen bij ons goed ervaren hebben. Hopelijk bevalt de nieuwe fietskar! Veel fietsplezier hoor!
Met...
Beste,