Layla
- Sterke punten
- scherpe prijs en snelle levering
- Product of service:
- Acana Light&Fit
dit bedrijf werkt keurig op z'n afspraken
Ben heel tevreden over dit bedrijf. Aantal keer online besteld en aantal keer ook daar geweest
Heel goede service en prijsverhouding
Al voor de tweede keer iets besteld bij DIERENVERBLIJF.
snelle levering en mooie webside
Goede service
Alles weer netjes verzorgd geleverd
Prima service. De producten werden binnen een dag geleverd.
Van bestelling tot levering,top.
Goede ervaringen met dierenverblijf.com Wat besteld is wordt ook geleverd. Prima.
Très bien
Snelle levering. Ook prima service na verkoop
Dierenverblijf.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dierenverblijf.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Dierenverblijf.com
Weihoek 16
4416 PX Kruiningen
dit bedrijf werkt keurig op z'n afspraken
Heel goede service en prijsverhouding
Al voor de tweede keer iets besteld bij DIERENVERBLIJF.
snelle levering en mooie webside
Goede service
Alles weer netjes verzorgd geleverd
Prima service. De producten werden binnen een dag geleverd.
Van bestelling tot levering,top.
Très bien
Snelle levering. Ook prima service na verkoop