9.1 /10

checkbox96% beveelt Dierenziekenhuis Rotterdam aan!

Deskundigheid van de dierenarts
Hoe was de omgang met uw huisdier?

S Dekkers

SterSterLege sterLege sterLege ster

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?
Ik vindt belangrijk dat de juiste beoordeling wordt gegeven en niet meer aan 2 jaar dezelfde beoordeling waar wij steeds voor terug komen met onze kat
Niet

Antwoord Dierenziekenhuis Rotterdam

Beste S Dekkers, Bedankt voor uw feedback. We hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad om deze kwestie verder toe te lichten. Hopelijk heeft dit enige verduidelijking gegeven over onze werkwijze en beoordeling van uw kat. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Dierenziekenhuis Rotterdam

Meijboom

Vriendelijkheid en eerlijkheid

Van der Kuil

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?
Iets te lang zelf doorgetobd met behandelen ipv doorverwijzen naar de kliniek in Barendrecht
In aandacht voor het dier en prettige hulpverlening

Beste verzorging
Allebei

Eric Blok

Vriendelijke benadering

Joke

Doodle en het baasje voelen zich zeker welkom.

N. V. T.
Sterke punten, waar blinken wij in uit.
De rust en professionele medewerkers.

Kaneez

K willmes

Zeker.

Eigenlijk niet
Sterke punten, waar blinken wij in uit.
Tijd nemen, goede uitleg.Lief voor de hond.Na 2 dagen een terugkoppeling.

Elly Keuning

Zeker

Niks gaat zo door
Met alles

W. Chong

Ja! Altijd fijne ervaringen gehad, kundige en vriendelijke dierenartsen.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.
Vriendelijke en kundige dierenartsen. Locatie is altijd schoon en afspraken op tijd.

C. GRANDE PEREZ

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Tot voor kort patiënt geweest bij jullie maar laatste tijd niet zo tevreden geweest met jullie beleid. Elke keer dat we langskwamen werd er steeds een andere diagnose gesteld. Het is net of jullie het dossier nooit lazen. Wij moesten elke keer alles aangeven van de hond. Het enige wat jullie goed hebben gedaan is de hernia operatie en het laten inslapen. Wij hebben het idee dat het steeds stagiaires zijn geweest.

Antwoord Dierenziekenhuis Rotterdam

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat u niet tevreden was over onze werkwijze in de laatste periode. Onze dierenartsen stellen een diagnose op basis van de klachten op dat moment, het lichamelijk onderzoek en het patiëntendossier. We snappen dat het vervelend kan zijn als het lijkt alsof u steeds alles opnieuw moet vertellen, maar dit helpt ons om een compleet beeld te krijgen. Fijn om te horen dat de hernia-operatie en de laatste zorgmomenten wel goed zijn ervaren. We begrijpen dat het afscheid van uw huisdier nog heel recent is. Dat is een moeilijke tijd, en we willen u veel sterkte wensen. Mocht u nog iets willen bespreken, dan horen we dat graag. Team Dierenziekenhuis Rotterdam

Naoual Boudich

Zeker weten

Sterk in verbinding met de dieren

Lara

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?
Dat jullie mijn hond niet willen behandelen zonder muilkorf, maar hij heeft al maanden nu zonder behandeling een oorontsteking. Geen steun, niks voor dieren die niet makkenlijk een muilkorf om hebben. Al maanden zit hij te piepen en we worden telkens naar huis gestuurd maar muilkorf lukt bij ons niet. Hoe lang kan hij nog voor dat jullie hem willen behandelen?
oké website

Antwoord Dierenziekenhuis Rotterdam

Beste, Bedankt voor uw bericht. We hebben uw e-mailadres gecontroleerd, maar het lijkt niet in ons systeem te staan. Zou u contact met ons op willen nemen? U kunt ons bereiken via 010-4925151 of info@dierenziekenhuis.nl We horen graag van u, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Dierenziekenhuis Rotterdam

Geantwoord op

Dierenziekenhuis Rotterdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dierenziekenhuis Rotterdam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2017

Dierenziekenhuis Rotterdam

Dierenziekenhuis Rotterdam is trots om als beste dierenkliniek in de regio Rotterdam te zijn beoordeeld. In onze dierenartsenpraktijk kunt u terecht voor alle reguliere dierenarts behandelingen. Maar we doen meer. Want al onze dierenartsen zijn bekwaam in één of meerdere expertises binnen de diergeneeskunde. Van vaccinatie tot operatie, u kunt altijd rekenen op uitstekende zorg tegen normale prijzen. U bent welkom in één van onze dierenartsenpraktijken in Rotterdam.

Pascalweg 4

3076JP Rotterdam

Deskundigheid van de dierenarts
Hoe was de omgang met uw huisdier?

S Dekkers

Allebei

Eric Blok

Vriendelijke benadering

Joke

Doodle en het baasje voelen zich zeker welkom.

N. V. T.
Sterke punten, waar blinken wij in uit.
De rust en professionele medewerkers.

Kaneez

K willmes

Zeker.

Eigenlijk niet
Sterke punten, waar blinken wij in uit.
Tijd nemen, goede uitleg.Lief voor de hond.Na 2 dagen een terugkoppeling.

Elly Keuning

Zeker

Niks gaat zo door
Met alles

W. Chong

Ja! Altijd fijne ervaringen gehad, kundige en vriendelijke dierenartsen.

C. GRANDE PEREZ

SterSterHalve sterLege sterLege ster