Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

Monique

Van oorschot

Zeker

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Geen opvallende punten is allemaal gelijk

Debbie Korteweg

Zeker weten! Goede service!

Zijn heel kundig

Madelon

Jazeker! We konden gelijk terecht en zijn geweldig geholpen.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Snel, zeer klantvriendelijk, erg duidelijk en heel begaan met het dier! Het was ons eerste bezoek maar als het nodig mocht zijn komen we zeker hier terug!

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Op basis van dit bezoek heb ik geen verbeterpunten.

Stephanie Koot

Ja zeker er is goed geluisterd en doorgevraagd met een meelevende en meedenkende houding.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Meedenken, ruimte geven om alles te bedenken, opties duidelijk delen en medeleven met het huisdier en het baasje

Nvt

G Harcksen

Ja hoor prima

Deskundigheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Jammer dat het voor een gemiddeld gezin bijna onmogelijk is om het erg dure consult en de medicijnen te betalen. Als onze hond gestorven is zal er om die reden geen nieuw huisdier meer worden... Jammer dat het voor een gemiddeld gezin bijna onmogelijk is om het erg dure consult en de medicijnen te betalen. Als onze hond gestorven is zal er om die reden geen nieuw huisdier meer worden aangeschaft. Het is jammer dat in een achterstandswijk zo’n mooi dierenziekenhuis staat waar over een paar jaar geen enkel dier meer uit de wijk wordt behandeld ivm de hoge kosten.

J. Helios

Jazeker

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Altijd een prettige ervaring en nog fijnere behandeling cq omgang met je huisdier

Nvt

Nancy Janse Verwoerd

Nee, ik heb duidelijk, diverse bezoeken, aangegeven dat de behandelwijze die jullie voorstaan voor onze hond niet werkt. Dit betrof Trinac , 30 min wachten, gevolgd door antibiotica. Na de laatse... Nee, ik heb duidelijk, diverse bezoeken, aangegeven dat de behandelwijze die jullie voorstaan voor onze hond niet werkt. Dit betrof Trinac , 30 min wachten, gevolgd door antibiotica. Na de laatse oor spoeling kreeg ik 4 middelen en 5 handelingen per dag! We hebben het vandaag allemaal geprobeerd, maar onze hond wordt zeer agressief , zoal s wij al eerde hebben aangegeven. Ook heb ik gisteren gevraagd te letten op de narcose omdat dit de 3e keer in 5 maanden was voor Quibus. Hij is echter, itt de andere 2 keren, tot vanochtend van de kaart geweest! Er is duidelijk niet naar me geluisterd. Ik begrijp dat bepaalde behandelingen de voorkeur hebben. Echter wanneer na bijna 4 maanden blijkt dat het niet werkt vraag ik een toch meer coöperatieve houding van de behandeld arts. Zelfs enigszins buiten de ‘box’ denken. Ik ben al 25 jaar klant bij jullie. In het verleden werd dit ook altijd gedaan. Tegenwoordig krijg ik ook steeds een andere arts, die overigens wel het dossier heeft gelezen, maar ik vermoed toch enig gebrek aan ervaring. Vind dit erg jammer.

Zie toelichting

Zie toelichting

Werner Vd ruit

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

De dierenarts die ons geholpen heeft is erg vriendelijk en toont interesse. Ze vraagt ook naar de andere honden.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Normaal ziet de wachtkamer er smetteloos uit, tijdens de Coronatijd moet ik eerlijk zeggen dat het er niet schoon uitzag.

Wij hadden een afspraak om 11.50 uur. Wij werden uiteindelijk...

Wij hadden een afspraak om 11.50 uur. Wij werden uiteindelijk pas om 12.30 uur geholpen. In de wachtkamer was t druk. Dit voelt niet fijn in de Coronatijd. Zoveel mensen om je heen in een wachtkamer wat niet schoon was.