Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

Corrie Verbeek

Ja

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Deskundigheid, lief voor de hond, betrokkenheid, meedenken

Geen verbeterpunten

Monique van der Wal

Zeker wel

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Deskundigheid, omgang met dieren en klanten. Fijn dat bijna alles “in huis” kan gebeuren.

Van Berghem

Ja zeker wel maar dat weten we al jake is nu 6 jaar en zolang komen we al bij jullie

Hulp aan onze dieren

Merel van Haastert

Dat klopt. De zorg was direct en efficiënt. De dierenarts was bereikbaar en nam de tijd om met mij te communiceren, omdat ik zelf niet bij het consult aanwezig kon zijn. Communicatie was helder en... Dat klopt. De zorg was direct en efficiënt. De dierenarts was bereikbaar en nam de tijd om met mij te communiceren, omdat ik zelf niet bij het consult aanwezig kon zijn. Communicatie was helder en er was ruimte om zaken nader toe te lichten. Ook later was er bereidwilligheid om met mij mee te denken.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Open communicatie en bereidheid om goede uitleg te geven en overleg met de eigenaar van het dier. Bereidwilligheid en begrip om mee te denken in afwijkende situaties. Altijd de zorg voor het dier... Open communicatie en bereidheid om goede uitleg te geven en overleg met de eigenaar van het dier. Bereidwilligheid en begrip om mee te denken in afwijkende situaties. Altijd de zorg voor het dier prioriteit. Goede overlegvoering.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Betere procedure voor afwijkende situaties wat betreft betaling van het consult en eventueel andere kosten.

J.J. Korbee

Grotendeels wel.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Snelheid van reageren (adequaat), helderheid in type afspraak (regulier of spoed).

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Juist als je niet kunt zien hoe de diagnose is gesteld (logisch, i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19) is het belangrijk om te vertellen hoe dat gebeurd is. Ik kreeg de diagnose mee, en medicijnen... Juist als je niet kunt zien hoe de diagnose is gesteld (logisch, i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19) is het belangrijk om te vertellen hoe dat gebeurd is. Ik kreeg de diagnose mee, en medicijnen en de kat is er van opgeknapt, maar ik vind het belangrijk om te weten welke stappen zijn gevolgd.

JMA Karijooetomo

De zorg die mij is geleverd is juist gebleken, ondanks de covid-19 maatregelen ben ik snel en geduldig geholpen. Thuis aangekomen heb ik terug gebeld om nadere informatie omtrent de behandeling ook... De zorg die mij is geleverd is juist gebleken, ondanks de covid-19 maatregelen ben ik snel en geduldig geholpen. Thuis aangekomen heb ik terug gebeld om nadere informatie omtrent de behandeling ook toen ben ik geduldig en duidelijk geholpen.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Zeer klantvriendelijk. Ik ben per taxi gekomen maar was wat later dan de afgesproken tijd maar kon als eerst volgende geholpen worden.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik heb op een Zondag in Covid-19 pandemie geholpen, korte wachttijd en geruststellend gesprek met de assistente gehad in mijn geval een goede consultatie en behandeling voor het geen wat ik betaald... Ik heb op een Zondag in Covid-19 pandemie geholpen, korte wachttijd en geruststellend gesprek met de assistente gehad in mijn geval een goede consultatie en behandeling voor het geen wat ik betaald heb. Naderhand mocht ik altijd terug bellen tot sluitingstijd. Prima eerste ervaring.

Gerard

Nog onbekend

Waarschijnlijk diagnose

Onbekend

Mariska

Ik ben tot dusver altijd tevreden geweest over de zorg voor mijn huisdieren!

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Aandacht voor het dier en tegelijk ook aandacht voor de wensen van het baasje.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Na een behandeling is het fijn direct te weten hoe het met je huisdier gaat, het Dierenziekenhuis voldoet hier volledig aan!

C.T. Ng

Ja

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Wordt goed en snel verholpen

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik heb geen verbeterpunten die ik kan noemen

Hilberts

Super

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Super lief voor Djingo onze hond

Nvt