Ja
Sterke punten, waar blinken wij in uit.
Dr Jaap en Dr Janneke zijn heel erg kundig bieden alle mogelijkheden aan om je dier beter te maken. Alles gaat in overleg en zijn heel meelevend.
Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?
Rekeningen versturen zonder zorg te verlenen.
Dier en baasje staan niet meer centraal. Software systemen draaien deze kliniek.
Geachte, ik begrijp uit het dossier dat u erg boos omdat u niet direct bent geholpen. Helaas kunnen wij niet altijd op dezelfde dag een operatie uitvoeren. Spoed natuurlijk wel en heeft voorrang. In...
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Geen tips ga zo door
vriendelijkheid en dierzorg
info over wachttijden bij binnenkomst
In Alles
Niet echt
Gewoon een top dieren ziekenhuis, je word altijd vriendelijk behandeld en je huisdier word er gewoon goed geholpen waardoor ze geen angst hebben en dat vinden wij zeer belangrijk.
Nvt
Zelfs met een lastig probleem met veel vraagtekens kregen we een heel duidelijk plan van aanpak en goede begeleiding bij de behandeling.
Met zoveel patiënten misschien een anders ingerichte wachtruimte zodat de huisdieren iets minder stress ervaren tijdens het wachten, maar ik vond dit al beter dan bij de meeste andere praktijken in...
Kundig, betrouwbaar en betrokken.
Geen.
Nette praktijk
Duurt lang voordat je iemand spreekt aan de telefoon elke keer sta ik dik 8 min in de wacht.
Vriendelijkheid
Eenduidig beleid ook bij wisselende artsen