Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

van Lente

In de hoge nota,s

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Betere info aan de balie van product en prijzen

A. M.

Yes, I had a pleasant experience at the practice, and felt reassured about the quality of care that my cat received.

Expertise, friendly, helpful.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Opening times, also maybe get an English version of the website.

Floortje

Alles

Vooral zo doorgaan

Kuijpers

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Veel aandacht voor dier en eigenaar

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Vind consult wel erg duur ( 50,=)

Braam

Voldoende

Vriendelijkheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Medicijnen zijn niet altijd op voorraad

W. Frederiks

Jazeker, weer heel goed

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Deskundig, snel kunne handelen, zorgzaam en lief voor onze hond

Conny hogeweg

Ja zeker ik ben erg tevreden

Berijkbaar ivm openbaar vervoer

Geen verbeter punten

Zuijdendorp

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Kosten zijn erg hoog !! Iedere x terug elkaar betalen houden je aan t lijntje , mijn dochter had haast een dode kat , als zij gehoor aan jullie advies had gegeven, en jullie te laat pas in de middag... Kosten zijn erg hoog !! Iedere x terug elkaar betalen houden je aan t lijntje , mijn dochter had haast een dode kat , als zij gehoor aan jullie advies had gegeven, en jullie te laat pas in de middag vocht hebben toegediend en ook niet voor een echo scopiste kon zorgen moesten maar tot maandag wachten , dan had ze achteraf het niet overleefd volgens haar dierenarts nu en , dan ook nog zeggen ik weet niet of we Mila mee kunnen geven !! ,maar wel t weekend in de spoed en verwijskliniek in Barendrecht willen laten overblijven a150 euro per dag! en niks aan haar te doen Maandag was ze de eerste zeiden ze .

Zie bovenstaande
en de prijzen verlagen

Michel Coenradi

Vriendelijkheid en deskundigheid!

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Geen verbeterpunten of tips, maar wat ik belangrijk vind is de omgang met mijn dieren! En die is bij jullie uitstekend!

C van Dorsten

Personeel is zeer meelevend. Dat geeft het gevoel dat ons huisdier in goede handen is.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Meelevendheid, voldoende uitvragen om probleem/klachten helder te krijgen, duidelijke informatie (mondeling en schriftelijk).

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Voor het braken (na mogelijke vergiftiging) kreeg onze hond een injectie. Ook om het braken weer op te heffen, werd een injectie gegeven. Beiden verliepen niet vlekkeloos (waren ogenschijnlijk... Voor het braken (na mogelijke vergiftiging) kreeg onze hond een injectie. Ook om het braken weer op te heffen, werd een injectie gegeven. Beiden verliepen niet vlekkeloos (waren ogenschijnlijk pijnlijk). Bij zijn ‘puppyvaccinatie’ waren injecties, op 1 na, helemaal niet zo problematisch. Die ene injectie gebeurde met een dikkere naald. Daarna met een dunnere. Wellicht bij de laatste behandeling ook nagaan welke naald minder pijnlijk zal zijn.