Deskundigheid
Resultaat
Bereikbaarheid
Klantvriendelijk

AK-Antiek

Intensieve en aangename samenwerking met een prachtig iFlipbook als resultaat.

Uitstekende snelle service (materiaal opgehaald en teruggebracht) en ik zal zeker in de toekomst nog gebruik maken van hun diensten.

Laten scannen van verouderde (verkleurde) kleur negatieven.

Zeer snelle en correcte levering

Frances

Bijzonder prettig bedrijf. Goede service. Ook na afloop kon ik met vragen komen.
Kwaliteit is super. Fotoboeken laten digitaliseren. Zeer realistisch resultaat!
Ben er erg blij mee.

Geeft goede adviezen en denkt mee. Neemt de tijd.

Promopaper

Meerdere keren foto's digitaal laten vergroten, perfect resultaat

Duidelijke communicatie en uitleg

Uitstekend werk afgeleverd

Digitaliseren foto albums

Uitstekende kwaliteit van de gedigitaliseerde foto albums

Gebruikersvriendelijk eindresultaat

Snelle reactie op vragen via email

R.S Sahadew

Digital- Scan heeft mij erg goed geholpen over het geven van advies over hoogwaardig scannen. Zij waren erg hulpvaardig en klantvriendelijk. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Klantvriendelijk, hulpvaardig, deskundigheid

In alle opzichten prettig.

Snelle en attente reacties op al onze vragen.

Jack Kuyten

Ik ben ervan overtuigd dat Digital-Scan het best mogelijke resultaat uit de dia's gehaald heeft.
Ik moet vaststellen dat dia's ervoor gemaakt zijn om met een goede projector op een goed scherm te projecteren.
Om ze als foto af te drukken of als scan op een beeldscherm te bekijken waren ze niet bedoeld.

kleinschalig

Reactie Digital-Scan:

Dia’s en negatieven worden altijd zo optimaal mogelijk gedigitaliseerd met de meest hoogwaardige scanners. Ze zijn minimaal geschikt voor zeer goede afdrukken op A4 formaat en voor weergave op een... Dia’s en negatieven worden altijd zo optimaal mogelijk gedigitaliseerd met de meest hoogwaardige scanners. Ze zijn minimaal geschikt voor zeer goede afdrukken op A4 formaat en voor weergave op een 4K televisie.

Tekening laten scannen voor omslag proefschrift. Goed telefonisch advies, zeer snelle service en een prachtig resultaat!