Joost van den Oord

Onze ervaring met Digital Life Legacy is uitermate positief. Dhr. Sander van der Meer heeft op ons op diverse gebieden zeer uitgebreid geholpen en heeft ons vele mogelijke oplossingen aangedragen op... Onze ervaring met Digital Life Legacy is uitermate positief. Dhr. Sander van der Meer heeft op ons op diverse gebieden zeer uitgebreid geholpen en heeft ons vele mogelijke oplossingen aangedragen op de vraagstelling welke wij hadden. Hij denkt met je mee, is erg vriendelijk en reageert erg snel en uitgebreid. Hij heeft ons zelfs zeer waardevolle adviezen gegeven over zaken die eigenlijk buiten zijn werkterrein liggen. Kortom: echt helemaal top!

Reactie Digital Life Legacy:

Dank voor deze mooie woorden en wat een fijn en waardevol resultaat.

Fluitsma

Integer, menselijk en warm

Opp

Binnen een paar uur antwoord met tips en advies over hoe ik het probleem kon oplossen. Was daar erg mee geholpen!!

Reactie Digital Life Legacy:

Heel graag gedaan en fijn dat je hiermee geholpen bent!

Marieke

Warm, betrokken, to the point, heldere uitleg van mogelijkheden. Zeer geruststellend.

Dank je wel Marieke.

I. Elbers

Zeer positief. Persoonlijk contact en heldere uitleg. Fijn dat er even tijd voor genomen kan worden.

Reactie Digital Life Legacy:

Bedankt voor deze fijne terugkoppeling en uiteraard graag gedaan,

Johan Boerop

Na het overlijden van onze zoon is met de nodige discretie en empathie onze hulpvraag op een fijne manier behandeld.
Onze dank hiervoor.

Reactie Digital Life Legacy:

Dank je wel Johan en fijn dat we je hebben kunnen helpen.

Johan Lapidaire

Heel discreet, meedenkend, vriendelijk, klantgericht, geduldig én probleemoplossend. Dat is wat ik over dit mooie heel oprecht kan vertellen

Reactie Digital Life Legacy:

Heel graag gedaan en dank je wel.

fam J. van Bemmel

Zeer professioneel , begripvol en ruim de tijd voor alles genomen. Het gevoel dat alle moeite is genomen om ons zo veel mogelijk informatie te verschaffen en bij te staan.

Reactie Digital Life Legacy:

Dank voor deze terugkoppeling maar ook de persoonlijke ontmoetingen en het in ons gestelde vertrouwen.

Jan van Doorn

Uiterst professioneel voorgelicht over de mogelijkheden en in het hele proces zeer goede feedback en to-the-point overleg

Reactie Digital Life Legacy:

Dank je wel voor deze feedback.

Albert Pronk

Zeer correct en snel geholpen

Reactie Digital Life Legacy:

Dank je wel voor deze terugkoppeling.