8.2/10

Bijzonder slecht. Verkeerd spul geleverd en zeer moeizame afhandeling van mijn klacht.

Maak waar wat je roept en hou je voorraad in de gaten

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Wij kunnen helaas niet achterhalen welk ordernummer of order dit betreft dus wij kunnen u niet goed beantwoorden over de afhandeling hiervan met uw klacht.
Wat levertijd en...
Beste klant,
Wat levertijd en beschikbaarheid betreft van artikelen, kan het altijd voorkomen dat een artikel toch (reeds) is uitverkocht en ook niet via onze leverancier beschikbaar is. In principe proberen wij altijd een goed alternatief aan te bieden in overleg met de klant.

Uitstekend! Snelle en accurate levering van een uitstekend product waar ik lang naar heb gezocht. Was bijna nergens meer te krijgen. Hulde voor Djikman!,

Bas van der Ree

Pakket was snel bezorgt en degelijk verpakt, ook zijn zij één van de weinige die dit product kunnen leveren

niet echt

Mischien proberen om volgende dag in huis leveringen te kunnen garanderen, daar dit de standaard begint te worden

Snelle levering en goede communicatie.

Goede commicatie en behulpzaam.

Richard van kessel

Zeer betrouwbaar en snel geleverd

Duidelijk en zeer betrouwbaar

Theo van Heteren

Snelle levering en prima service bij defect.

Ik heb gevraagd naar verschillen tussen producten. Medewerker wist dat niet uit het hoofd maar heeft het snel opgezocht en direct teruggebeld.

Volgens de website was er nog voorraad van een product maar toen ik het bestelde bleek het toch niet meer leverbaar. Slordig maar wel naar tevredenheid opgelost.

A.W.Behr

Goed geholpen

goede service

Herman

Ik heb er een mooie bas gigbag besteld, en kreeg al snel een mailtje dat hij doorbesteld moest worden bij de leverancier, dus het zou een paar dagen kunnen duren. Geen probleem natuurlijk, en groot... Ik heb er een mooie bas gigbag besteld, en kreeg al snel een mailtje dat hij doorbesteld moest worden bij de leverancier, dus het zou een paar dagen kunnen duren. Geen probleem natuurlijk, en groot was de verrassing dat ie er nog sneller was als iedereen dacht. Keurig geregeld en heldere communicatie!

Zie boven

Niet echt

Criminally Insane & Co.

Altijd goed

Melvin

Prima snel correct

Combinatie producten suggesties mis ik.
Standaard opberg koffer en dergelijke.