8.2/10

L.C. ScheepmakerU

Van oudsher een prima bedrijf .

Doen wat er gevraagd wordt.

Ronald

Op tijd geleverd met een goede prijs

Goede prijs

Ik heb geen eerdere ervaring met de website van Dijkman Muziek, maar ik kon zonder problemen vinden wat ik zocht en de bestelling plaatsen. Het product was zorgvuldig verpakt en de bezorging was... Ik heb geen eerdere ervaring met de website van Dijkman Muziek, maar ik kon zonder problemen vinden wat ik zocht en de bestelling plaatsen. Het product was zorgvuldig verpakt en de bezorging was snel en naar tevredenheid.

J.Changoe

Heb hier een Piano gekocht voor me dochter en ze kan nu gemakkelijk verder met haar pianolessen.

Wat ik fijn vind aan dit bedrijf is dat ze snel geschakeld hebben en een goeie levering hebben gedaan.

Alles compleet en onbeschadigd

Top service! Zeker een aanrader

Top Service en juiste prijs

Goede service en snelle levering

goede service snelle levering

nee

Gitaar standaard besteld. Even gebeld of die ook op voorraad was. Dat was het geval. Ook advies gevraagd over een boek. Deskundige informatie gekregen. En daarna is er een speciale link voor mij... Gitaar standaard besteld. Even gebeld of die ook op voorraad was. Dat was het geval. Ook advies gevraagd over een boek. Deskundige informatie gekregen. En daarna is er een speciale link voor mij gemaakt zoadat de producten samen besteld en betaald konden worden. Top!

Goed advies en uitmuntende service!

Jammer dat de boeken nog niet via de website te vinden zijn. Maar het advies en de oplossing die daarvoor geboden is, maken het helemaal goed.

Rick

Ik heb een Vox Night Train besteld, die keurig werd afgeleverd.

Het produkt kon niet direct geleverd worden vanwege een bezoek aan de muziekbeurs in Frankfurt. Heel attent dat ik hierover werd gebeld zodat ik op de hoogte werd gebracht dat de levering wat later... Het produkt kon niet direct geleverd worden vanwege een bezoek aan de muziekbeurs in Frankfurt. Heel attent dat ik hierover werd gebeld zodat ik op de hoogte werd gebracht dat de levering wat later zou zijn. Prima verwachtingsmanagement. Ook bleek uit het telefoontje dat ik de verkeerde stad had ingevuld in mijn bestelformulier. Dat kon meteen gecorrigeerd worden.

Als verbeterpunt zou ik kunnen noemen dat mijn product niet binnen vijf dagen geleverd werd (zoals werd toegezegd op de website). Maar de manier waarop Dijkman hiermee om ging vond ik -grappig... Als verbeterpunt zou ik kunnen noemen dat mijn product niet binnen vijf dagen geleverd werd (zoals werd toegezegd op de website). Maar de manier waarop Dijkman hiermee om ging vond ik -grappig genoeg- juist een heel sterk punt. Ieder voordeel heb ze nadeel.

Jan van Paassen OOsterlicht College

Gevonden op internet, en gekozen vanwege het makkelijk toegankelijk zijn om producten te bestellen

Levering product was snel en correct, goede verpakking. Vooraf tel. Contact gehad over voorradig zijn van product. Ook nog laagste prijs. Uitstekend.

Tel. contact van te voren over voorradig zijn product. Uitstekend.

Mogelijkheid tot keuze levering bij "pick up point" is erg handig, dit heeft mijn voorkeur boven levering aan huis. Zo loop je nooit een zending mis en bepaal je zelf wanneer je wat ophaalt.