8.2/10

Snelle en goede levering
Goede sortering

Grote voorraad van veel soorten/typen gitaren

Er was geen toelichting op de betekenis van de verschillende knopjes van het elektrosche element op de gitaar. Heb ik ook niet kunnen vinden op internet site/youtube. Graag hierin voorzien!

Bart Schouten

Fijn geholpen. Goed geslaagd!

Eerlijke, deskundige voorlichting. Totaal niet opdringerig. Ruime sortering . Netjes geprijst.

Op de bovenverdieping en belletje of intercom maken. Zodat je iemand, zo nodig, een vraag kunt stellen.

Straatman

Goed, in begin december besteld, ondanks de drukte met sinterklaas en kerst, de volgende dag al bezorgd.

De videos. bij de gitaren zijn leuk om een beetje een idee te krijgen wat je kunt verwachten

nee

Liedjes Dienst

Mooie spullen, snelle levering en vaak goedkoop.

Goedkoopste en snelle levering

Iets van "beste getest" ofzo op de website

Rockron

Bestelde product was niet meer voorradig. Werd vlak na bestelling al gebeld en er werd mij eenzelfde product maar dan een nieuwere versie aangeboden voor dezelfde prijs als de bestelde. Goeie actie... Bestelde product was niet meer voorradig. Werd vlak na bestelling al gebeld en er werd mij eenzelfde product maar dan een nieuwere versie aangeboden voor dezelfde prijs als de bestelde. Goeie actie van Dijkman!

Joris Kromwijk

Eerste ervaring, bekend van naam maar nog nooit wat gekocht of in een winkel geweest.

Snelle en adequate levering na bestelling via website

Terugkoppeling zou beter kunnen. Heb op mijn mails nooit enig antwoord gehad. Wel na bestelling een opdrachtbevestiging en factuur maar geen begeleidende tekst

CLink

Goede service en kom zeker terug de volgende keer.

Behulpzaam en persoonlijker dan de grote ketens.

ruud smits

Heb bij dijkman een subwoofer besteld .er werd een levertijd van 1 tot 5 dagen aangegeven het heeft uiteindelijk bijna 2 weken geduurd , wat nog niet zo erg is maar er werd totaal niet gereageerd op... Heb bij dijkman een subwoofer besteld .er werd een levertijd van 1 tot 5 dagen aangegeven het heeft uiteindelijk bijna 2 weken geduurd , wat nog niet zo erg is maar er werd totaal niet gereageerd op e mails wat ik toch wel kwalijk vind

scherpe prijs

Patrick van Halen

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, na betaling direct een duidelijk overzicht per mail ontvangen. De volgende werkdag verzonden met track en trace, en de dag daarna mijn bestelling... Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, na betaling direct een duidelijk overzicht per mail ontvangen. De volgende werkdag verzonden met track en trace, en de dag daarna mijn bestelling ontvangen in een stevige en goed verpakte verzenddoos.

duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering, geen onzin.

We zijn langsgeweest op de rozengracht in Amsterdam om een keyboard te koen en prima uitleg gekregen.
Omdat het een groot apparaat is, besloten om hem online te bestellen zodat hij werd bezorgd.

duidelijk