8.2/10

Rikki E.E. Vas Dias

Net, snel en betaalbare prijzen tot nu toe! Super!

De keurige en snelle levering, ik ben tot nu toe echt niet ontevreden. Houden zo, Dijkman Muziek :)

Op dit moment niet.

Zeer tevreden!

Paulo Belo

Goede service.

Anoniem32524524

Super snel, accuraat, communicatief

Mijn ervaring met Dijkman Muziek zijn prima, goede informatie en prima service.

Ik heb laatst een gitaar besteld bij dit bedrijf

Ik vond het fijn dat er bij de gitaar ook een setje nieuwe snaren zat. Vaak moeten namelijk de snaren van nieuwe gitaren vervangen worden.

Bestelling in januari gedaan via de webshop, betaald maar in september nog niets geleverd gekregen. Telefonisch niet bereikbaar op beide vestigingen.

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Er is duidelijk iets geheel mis gegaan met uw order, deze is in ons bestand per ongeluk verwijderd door een medewerker. Hierdoor niet meer zichtbaar voor ons...
Onze welgemeende...
Beste klant,
Onze welgemeende excuses hiervoor.
Inmiddels moet u uw pakket hebben ontvangen met een extra kabel.
Wat wij niet begrijpen dat wij volgens u niet telefonisch bereikbaar zijn. Zes dagen in de week zijn wij telefonisch bereikbaar op diverse telefoonnummers en anders via de mail.
Hoop dat u veel plezier beleefd van uw aankoop.
DijkmanMuziek team

Dit was mijn derde gitaar van Dijkman. Het ging eigenlijk zonder problemen. Ik bestelde op een zaterdag en moest tot dinsdag wachten, helaas, Twee punten: ik had ook misschien een koffer gekocht... Dit was mijn derde gitaar van Dijkman. Het ging eigenlijk zonder problemen. Ik bestelde op een zaterdag en moest tot dinsdag wachten, helaas, Twee punten: ik had ook misschien een koffer gekocht maar er was geen reclame voor. Laatste punt - ik heb een hekel aan salesmen die luisteren naar je en daarna laten horen hoe veel "beter" ze zijn. Die heb ik niet bij online bestelling! (Eens liep ik weg zonder te kopen, anders was het 4 gitaren van Dijkman geweest!)