8.2/10

Derck Jan

Geweldig! Prima service. Ik had wat problemen met m'n Epiphone Dot. Werd snel opgelost door Willem! Vervolgens met koffer en al naar mij toegestuurd, inclusief mijn oude gitaarhoes, waar ik erg aan... Geweldig! Prima service. Ik had wat problemen met m'n Epiphone Dot. Werd snel opgelost door Willem! Vervolgens met koffer en al naar mij toegestuurd, inclusief mijn oude gitaarhoes, waar ik erg aan gehecht was. Allemaal klasse geregeld. Dank hiervoor!

Vriendelijk, snel, behulpzaam.

Product gekocht

Bart

Cajon gekocht via de webshop. Jammer dat de witte niet beschikbaar was (daar kwam ik specifiek voor), maar keurige service heeft me toch overtuigd aanschaf te doen.

Prima ervaring, snelle levering, behulpzame medewerker aan de telefoon.

Dijkman muziek had het product waarnaar ik opzoek was als eerste online aanbieder in huis en het werd dan ook de volgende dag bezorgd. Werd aan de telefoon direct vriendelijk geinformeerd.

Kan beter

neen

Ik kreeg iets anders dan wat ik besteld had. Moest lang wachten tot de bestelde artikel alsnog kwam. Was daardoor te laat voor de verjaardag waar ie voor bedoeld was. Moest oorspronkelijk verkeerd... Ik kreeg iets anders dan wat ik besteld had. Moest lang wachten tot de bestelde artikel alsnog kwam. Was daardoor te laat voor de verjaardag waar ie voor bedoeld was. Moest oorspronkelijk verkeerd bezorgd artikel nog naar postkantoor brengen. Niet einde vd wereld maar ook niet echt tof. Kan gebeuren.

Max de Blok

Zeer goed

Erg vriendelijk en persoonlijk

Jaap Knibbe

Hoi, ik heb onlangs een gitaar besteld. Gitaar werd 2 dagen later keurig ingepakt bezorgd. Van tevoren enkele telefoontjes met hun gepleegd: keurige/gezellige klandizie.

Informatie + klantvriendelijkheid

Nvt

Bestelling dezelfde dag verwerkt als geplaatst

Snelheid

Controle product voor verzending

Paul Termaat Thuis bv

Perfecte services, artikel was eerst niet op voorraad, na telf. contact gekozen voor een nieuwere uitvoering. Is daarna super snel alsnog geleverd.

Snelle reactie na ontdekken van niet op voorraad zijn van artikel met direct een voorstel voor een ander artikel, helaas wel duurder maar waarschijnlijk ook beter.

Voorraad goed bijhouden zodat er geen artikelen op de website staan die niet op voorraad / niet meer leverbaar zijn.