8.2/10

Cees Kok

Gitaarversterker gekocht. Was scherp geprijsd en binnen een paar dagen geleverd

Ook voetpedaal besteld. Tot nu toe niets over gehoord

Rob

Slecht

Had gebeld over de aanwezigheid van een drumset. Deze zou er staan. Toen ik een uurtje later langskwam was deze ineens zogenaamd verplaatst naar de opslag. Of ik speciaal voor die set langskwam... Had gebeld over de aanwezigheid van een drumset. Deze zou er staan. Toen ik een uurtje later langskwam was deze ineens zogenaamd verplaatst naar de opslag. Of ik speciaal voor die set langskwam vroegen ze. Deze set heeft er helemaal niet gestaan dus. Belachelijke service.... Totaal ongeïnteresseerd.

j van son

Vlotte reacties en prettige contacten met vlotte levering indien voorradig

inruil mogelijk bij aankoop

Ralf Stöckmann

Dijkman Muziek knows how to rock !

Reliable, fast and easy conversation !

Sorry, but I'm satisfied with Dijkman Muziek !

Carlo Branche

Geen. 1 Ste maal gebruik

Betere prijs

Ik heb de terug 'garantie en retourneren' online ingevuld en tot nu toe geen reactie.

bart

All good

all good

Prima service!

Prima service en goed verpakt!

Ga zo door ;)

Vlotte afhandeling aankoop en prettig contact.

Na telefonisch contact bestelling via de site geplaatst en de volgende ochtend voor 09.00 uur in huis.Top!

Hermijntje Geessink

Echt heel goed!!!!

Echt gaaf en supersnel!!!! Eerste x dat we iets besteld hebben. TOP!!!!

Robin Jager

Heb een gitaar besteld bij dijkman muziek. Ik heb dit via de webshop gedaan en daarna even gebeld of alles in orde was. Kreeg een telefoontje terug met dat de gitaar diezelfde dag nog werd... Heb een gitaar besteld bij dijkman muziek. Ik heb dit via de webshop gedaan en daarna even gebeld of alles in orde was. Kreeg een telefoontje terug met dat de gitaar diezelfde dag nog werd verzonden en ik geniet nu van mijn nieuwe aanwinst.

Ruim assortiment en goed geprijsd

Geen idee misschien de website een nieuw modern jasje geven? Voor de rest kan ik niet zo snel een verbeterpunt bedenken