Vriend
2010 reviewsSchrijf review
98% beveelt Dijkman Zonne-energie aan!
Vakkundige installatie op maat
De aangeprezen terugverdientijd is misleidend. Kijk eens naar bijvoorbeeld https://www.consumentenbond.nl/zonnepanelen/terugverdientijd-zonnepanelen
Positief. In het bijzonder de schouw op locatie zodat er wederzijds een goed begrip is van de wensen en de geboden oplossing.
Duidelijk, maken gemaakte afspraken waar. Laag drempelig benaderbaar
Bijzonder klant vriendelijk geld voor alle medewerkers
Teleurstellend
Ik ben zeer te spreken over het correcte, accurate en snelle herstel van de weggevallen internetverbinding met de omvormer. Ook het communiceren met de organisatie verliep top: Van mij een vette 10!
Het was prima op een puntje na. We hadden afgesproken dat de monteur ook de grondkabel aan zou sluiten in de meterkast en dit niet gedaan. Toen we hem hierop aanspraken had hij niet zoveel zin om dit te doen en volgens hem eigenlijk geen tijd voor. Uiteindelijk deed hij het wel en was er met 20 minuten klaar mee. Fijn dat hij het toch deed. Wat we niet snapten waarom hij zij geen tijd ervoor te hebben en vervolgens nog wel meer dan een half uur hiervoor het huis in de bus zit te kijken tot het 4 uur was.
Heel correct bedrijf goed advies en nette uitvoering van de werkzaamheden.
Keurige installatie. Gaan niet eerder weg dan dat hetklaar en goed is
Doordat er in de geplaatste meterkast iets niet helemaal goed zat kwamen wij zonder stroom te zitten op zaterdagavond. Dankzij picobello b.v. (Benno) kunnen regelen dat het gelijk opgelost werd op zondagochtend in de vakantie van Dijkman. Zeer blij mee!
in december 2023 zonnepanelen aan laten leggen en uiteraard ook betaald. Onze aangever zou 100 eu ontvangen, maar dit is tot op heden, dus een jaar later!, nog steeds niet gebeurd. Ondanks meerdere telefoontjes en een mail.
Erg goed, goed overleg mogelijk, denkt goed mee in praktische uitvoering
Snelle offerte en binnen gestelde termijn levering
Snelle plaatsing ondanks het mindere weer
Dijkman Zonne-energie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dijkman Zonne-energie heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijk, maken gemaakte afspraken waar. Laag drempelig benaderbaar
Bijzonder klant vriendelijk geld voor alle medewerkers
Teleurstellend
Heel correct bedrijf goed advies en nette uitvoering van de werkzaamheden.
Keurige installatie. Gaan niet eerder weg dan dat hetklaar en goed is
Erg goed, goed overleg mogelijk, denkt goed mee in praktische uitvoering