Hoe heeft u de service van uw Diogenes Reizen accountmanager ervaren?
ARAG Rechtsbijstand
Zowel vervoer als verblijf waren prima geregeld. Goede communicatie met medewerker.
Leuven
Koning Willem 1 College
Goed!
Praag
Agnieten College Zwartsluis
Goed contact, snelle reactie
Berlijn en Brussel
Kuipers Woudsend B.V.
Zeer goed, alles goed georganiseerd en de reis is zonder enige problemen verlopen.
Barcelona
Gemeente Lopik
Het contact met de accountmanager Chantal ervaarde ik als prettig. Het reisvoorstel was overzichtelijk en het was duidelijk wat ons te wachten stond.
Brugge
Atlas college SG De Dijk
Alles verliep soepel, erg fijn dat het busbedrijf een whatsapp stuurde om ervoor te zorgen dat wij wisten waar we heen moesten en hoe de bus eruit zag! enige jammere is dat we op de heenweg ruim 2...Alles verliep soepel, erg fijn dat het busbedrijf een whatsapp stuurde om ervoor te zorgen dat wij wisten waar we heen moesten en hoe de bus eruit zag! enige jammere is dat we op de heenweg ruim 2 uur en op de terugweg ruim 1,5 uur vertraging hebben gehad, maar hier kan Diogenes niets aan doen natuurlijk.
Barcelona
Jump
Topbureau! Altijd goede hotels en mooie activiteiten
Ardennen
Personeelsvereniging RoActief - Robeco
Madrid
Stedelijk Dalton Lyceum
Een heel fijne organisatie: steeds antwoorden op onze vragen, meedenken en begripvol over de situaties die voorkwamen (leerlingen hebben steeds een stap willen organiseren en dat was ons...Een heel fijne organisatie: steeds antwoorden op onze vragen, meedenken en begripvol over de situaties die voorkwamen (leerlingen hebben steeds een stap willen organiseren en dat was ons belangrijkste handvat in alle keuzes)