Erik Curfs

Meermaals bestellingen bij directplant geplaatst. Meestal mijn 'go to' als ik planten zoek.

Planten van goede kwaliteit, van de 100en die ik besteld heb zijn er slechts enkele niet aangeslagen. Fijne en betrouwbare bezorgmogelijkheden. Fijne klantenservice.

Website soms onduidelijk of planten wel of niet op voorraad zijn. Misschien een service aanbieden waar klanten gewenste soorten kunnen aanvragen. In het logistieke domein nog veel te winnen;... Website soms onduidelijk of planten wel of niet op voorraad zijn. Misschien een service aanbieden waar klanten gewenste soorten kunnen aanvragen. In het logistieke domein nog veel te winnen; Regelmatig na het bestellen een bericht dat het bestelde toch niet op voorraad is. Minimum bezorgbedrag ligt redelijk hoog, misschien met een bezorgdienst gaan werken zodat kleine bestellingen óók bij directplant gedaan kunnen.

W. Sloot

Goede afspraken en snelle levering

Goede afspraken en snelle levering

kwaliteit van de producten, had 1 soort (12 besteld) 4 dood bij aankomst.

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Klopt het dat we hierover nog geen bericht hebben ontvangen? We lossen dit graag samen met u op. U kunt hierover een bericht sturen naar info@directplant.nl, bij voorkeur met... Bedankt voor uw review. Klopt het dat we hierover nog geen bericht hebben ontvangen? We lossen dit graag samen met u op. U kunt hierover een bericht sturen naar info@directplant.nl, bij voorkeur met enkele foto's.
Klantenservice Directplant

Jessica Webb

Veel keus, mooie planten, aardige chauffeur

Levering zou sneller kunnen maar dat was voor mij geen probleem. Nadeel van online een boom kopen is dat je 'm niet zelf uit kunt zoeken

Ingrid Kats

Ik vond de planten van slechte kwaliteit

Helft van de bestelling kon ik annuleren

Betere planten, zorgvuldiger mee omgaan!

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Het spijt ons bijzonder dat de planten niet aan uw verwachtingen voldeden. Naar aanleiding van ons contact hebben we het ontstane prijsverschil gecrediteerd en de nalevering... Bedankt voor uw review. Het spijt ons bijzonder dat de planten niet aan uw verwachtingen voldeden. Naar aanleiding van ons contact hebben we het ontstane prijsverschil gecrediteerd en de nalevering eveneens omgezet in een credit, zodat u dit bedrag terugontvangt.
Mocht een van de planten onverhoopt niet aanslaan, dan geldt hiervoor onze groeigarantie. We ontvangen hierover dan graag bericht.
Klantenservice Directplant

Beijk

Vlotte levering en correcte behandeling

goed uitziende planten

Yannick van Hoof

Service is goed alleen de kwaliteit van de planten wisselen erg

Duidelijk

Verkoop geen pluggen, maar doorgewortelde planten

Fam. Gros

Prima, alles volgens afspraak

Robert

Alles keurig verzorgt en bezorgt. Het belangrijkste; de bestelde planten zijn groter en mooier als verwacht. Top!

Levering, kwaliteit planten, vriendelijkheid.

Tot nu toe niets gevonden.

WK

Groot assortiment

Duidelijke omschrijving

n.v.t.

Eva

Top!

Snelle levering, goede kwaliteit bamboe en de goedkoopste die ik kon vinden!