FM

Wisselend, sommige struiken en bomen zijn mooi. Maar er worden ook minder mooie geleverd.

Digitaal bestelgemak

Soms wel zielige planten met weinig wortels. Misschien betere controle vooraf. Hopen dat die het gaan doen....

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat niet alle planten aan uw verwachtingen voldeden. Dit spijt ons bijzonder.
Klopt het dat wij hiervan nog geen eerder bericht of klacht hebben ontvangen? Wellicht hadden wij hierin nog iets voor u kunnen betekenen (of kunnen we dit alsnog). In elk geval geldt op al onze planten onze groeigarantie. Mocht een plant onverhoopt niet aanslaan, dan vernemen wij het graag en zullen we deze vergoeden of vervangen.

jansen

Mooie stevige planten netjes op tijd in de tuin geleverd !

duidelijke site
maken beloften waar

Petra de Boer

Goed. De bestelling kwam eerder dan afgesproken, waardoor ik te laat was om de chauffeur te ontvangen. Maar de planten zijn keurig bij onze woning neergezet.

Veel informatie over de verschillende planten en bomen, waardoor je een goede keuze kunt maken. Ook een heel ruim aanbod.

Zou ik nu niet kunnen bedenken.

A van Dijk

Heel goed

Leveringsinformatie en goede producten

Diny Roelofs

Super tevreden. Komen afspraken na. Is heel prettig.

Keurige aflevering. Geschoolde bezorgers. Kan het iedereen aanbevelen. Prijstechnisch heel goed.

N.v.t.

Thomas

Zeer goed

snel, vlotte levering + levering op zaterdag

VOF Makkink Harfsen

Meerdere jaren besteld en beleverd, altijd super!

duidelijke bezorging en facturering. Goede nazorg, duidelijke specifieke adviezen

Mevr.Horsthuis

Prettig

goede kwaliteit

nvt

Smalen

Prima bedrijf, goede planten keurig op tijd geleverd en komt afspraken perfect na voor de service krijgen ze zeker een dikke 10

Goede service

Geen tips , zo door gaan

Persoon

Top!