VAN RAVENSTEIN

Ik moest een boiler bestellen maar een onderdeel stond niet op de lijst. Mailde het kantoor en die erkende dat het niet op de lijst stond en gaven mij die daarom gratis. Ook werd er nog een snoer... Ik moest een boiler bestellen maar een onderdeel stond niet op de lijst. Mailde het kantoor en die erkende dat het niet op de lijst stond en gaven mij die daarom gratis. Ook werd er nog een snoer bij gedaan die nodig was voor de aansluiting. Echt TOP .

Het is een bedrijf met een persoonlijk gezicht dat erg klant gericht is. Ze reageren super snel en vriendelijk. Zelden een dergelijk positief opereerdende bedrijf mee gemaakt. Heel veel Dank.

Hs

Ervaring is goed

Colbers

Duidelijke site, goede webshop!

Scherpe prijzen!

nvt

Correcte levering

Correcte levering

Smit

Ondanks onduidelijkheid over verzendadres, toch binnen redelijke termijn ons bestelde product geleverd gekregen.

Mensen die weten waar ze over praten.

Jansen

Zou er zo weer wat bestellen ?

vd ven

Ervaring met janseninstalshop was fijn

bestellen gaat makkelijk op de site.
Product snel verzonden.
Minder:
bestellen gaat makkelijk op de site.
Product snel verzonden.
Minder:
Levering door 2de vervoerder, die stuurde tijdsblok 8:45- 11:55, maar levering iets na 14 uur. Waardoor de instalatie een dag later pas kon plaatsvinden. Klein foutje.

Henk van den Boom

Goede communicatie

Prima dienstverlening

Willemse

Snel geleverd

bestelling ging makkelijk en levering ging snel

De Cirkel

Snelle en akkurate levering