Geke van Vliet-Both
- Product of service:
- Kliklijst a1
Onbereikbaar bedrijf
Top
Precies wat ik nodig had.
Nooit een bevestigingsmail gekregen, meerdere keren gebeld, geen gehoord. Gelukkig had ik op factuur besteld en ben ik geen geld kwijt. Scam!
Prima service en producten voldoen aan verwachting.
Prijs/kwaliteit is goed, snelle levering.
Door ziekte late levering
Bestelling: 31-10-2023 Statusupdate gevraagd: 4-11-2023: Goedemorgen. Is alles in orde met mijn bestelling? Ik heb niets vernomen vanuit jullie kan na het plaatsen van de bestelling. Gelukkig maak ik altijd een screenshot van het ordernummer (100003167) aan het eind van het bestelproces. Groetjes, Tris Bestelling ontvangen: 8-11-2023 Vandaag is inderdaad mijn bestelling ontvangen. De nette verpakking heeft er ook voor gezorgd dat het in goede orde is aangekomen. Hartelijk dank voor de opvolging en de service. Fijn dat het uiteindelijk helemaal goed gekomen is.
Great quality. Good communication. Fast in giving solutions and feedback. :)
Nog steeds niks
Ik heb het na 2 weken nog steeds niet binnen. Geen reactie via mail en telefoon..
Extreem slecht
Betaald maar geen product en geen reactie
Geen garantie afwikkeling. Wij kochten een 2 x A4 waterdichte menuvitrine, die verre van waterdicht bleek te zijn. Een meermaals herhaald verzoek om reparatie of vervanging per mail en telefoon (naar het 06 nummer, want het 033 nummer op de website functioneerde niet), leverde geen resultaat op.
Displaymaterialen-online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Displaymaterialen-online heeft de volgende resultaten bereikt:
Displaymaterialen-online
Lemelerberg 13
3825 CH Amersfoort
Onbereikbaar bedrijf
Top
Precies wat ik nodig had.
Prima service en producten voldoen aan verwachting.
Prijs/kwaliteit is goed, snelle levering.
Door ziekte late levering
Great quality. Good communication. Fast in giving solutions and feedback. :)
Nog steeds niks
Extreem slecht