Geke van Vliet-Both

Piet Van Zuijlen/vishandel vossole

Top

A2 borden

T.T.V. Nguyen

Precies wat ik nodig had.

Transparant poster bescherming

Nathalie

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nooit een bevestigingsmail gekregen, meerdere keren gebeld, geen gehoord. Gelukkig had ik op factuur besteld en ben ik geen geld kwijt. Scam!

Bannerklemmen

Gast

Prima service en producten voldoen aan verwachting.

Kliklijst en poster hoezen

D. Wientjes

Prijs/kwaliteit is goed, snelle levering.

Jo Bosch

SterSterSterSterLege ster

Door ziekte late levering

A1 stoepbord

Tris

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling: 31-10-2023 Statusupdate gevraagd: 4-11-2023: Goedemorgen. Is alles in orde met mijn bestelling? Ik heb niets vernomen vanuit jullie kan na het plaatsen van de bestelling. Gelukkig maak ik altijd een screenshot van het ordernummer (100003167) aan het eind van het bestelproces. Groetjes, Tris Bestelling ontvangen: 8-11-2023 Vandaag is inderdaad mijn bestelling ontvangen. De nette verpakking heeft er ook voor gezorgd dat het in goede orde is aangekomen. Hartelijk dank voor de opvolging en de service. Fijn dat het uiteindelijk helemaal goed gekomen is.

Kliklijst B2

Camilla Groen

Great quality. Good communication. Fast in giving solutions and feedback. :)

A2 Poster Houder

Azadeh

Nog steeds niks

Folie

Rutger van de Pol

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb het na 2 weken nog steeds niet binnen. Geen reactie via mail en telefoon..

A1 kliklijst die nog was voor evenement

Betaald maar geen product en geen reactie

waterdichte posterhoes

Eduard Knape

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen garantie afwikkeling. Wij kochten een 2 x A4 waterdichte menuvitrine, die verre van waterdicht bleek te zijn. Een meermaals herhaald verzoek om reparatie of vervanging per mail en telefoon (naar het 06 nummer, want het 033 nummer op de website functioneerde niet), leverde geen resultaat op.

MENUVITRINE WATERDICHT 2 x A4

Displaymaterialen-online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Displaymaterialen-online heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 juli 2017

Displaymaterialen-online

Wij bieden u het grootste assortiment displaymaterialen waaronder kliklijsten, posterlijsten, stoepborden, krijtborden, informatievitrines, notitieborden, menuborden, postersystemen en folies & posterhoezen tegen de allerlaagste prijzen. Al onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden in Europa geproduceerd, rekening houdend met de strengste milieu- en kwaliteitseisen.

Lemelerberg 13

Piet Van Zuijlen/vishandel vossole

Top

A2 borden

T.T.V. Nguyen

Precies wat ik nodig had.

Transparant poster bescherming

Nathalie

Bannerklemmen

Gast

Prima service en producten voldoen aan verwachting.

Kliklijst en poster hoezen

D. Wientjes

Prijs/kwaliteit is goed, snelle levering.

Jo Bosch

SterSterSterSterLege ster

Door ziekte late levering

A1 stoepbord

Tris

SterSterSterHalve sterLege ster

Kliklijst B2

Camilla Groen

Great quality. Good communication. Fast in giving solutions and feedback. :)

A2 Poster Houder

Azadeh