Richard

Slecht

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer onduidelijke aanduiding van aantal artikelen in een verpakking. Ik was in de veronderstelling 3*3 te hebben besteld maar bleek maar 1*3. Na contact kun je gewoon opnieuw bestellen en weer... Zeer onduidelijke aanduiding van aantal artikelen in een verpakking. Ik was in de veronderstelling 3*3 te hebben besteld maar bleek maar 1*3. Na contact kun je gewoon opnieuw bestellen en weer verzendkosten betalen. Gewoon heel slecht

Reactie Displaywinkel.nl:

Geachte heer,
Geachte heer,
Uw reactie verbaasd ons wel. Wij geven duidelijk aan dat alle artikelen per stuk geprijsd zijn, daar komt nog bij dat het wel heel onwaarschijnlijk zou zijn als de genoemde prijs voor 3 stuks zou gelden. Het spijt ons dat u dit anders geïnterpreteerd heeft.

Dorien

Voor de eerste maal een bestelling geplaatst.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel en conform afspraak geleverd. Producten in prima staat.

Nooitgedagt

Leuk zaken te doen en een goede afwikkeling

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn eerste bestelling en er zouden er meer volgen

Stichting Keijlijn

Ok

Snel

Zeer goed

Zeer goed

Stella

Aanbod netjes, ruime keuze, goede prijs. Bestelform ging echter mis: verzendadres werd overschreven in de paypal check out. Daardoor waren er twee adressen gemixt. Gemaild en hersteld in profiel,... Aanbod netjes, ruime keuze, goede prijs. Bestelform ging echter mis: verzendadres werd overschreven in de paypal check out. Daardoor waren er twee adressen gemixt. Gemaild en hersteld in profiel, maar verzenadres bleef fout. Gelukkig waren postcode en huisnummer wel correct en dat houdt post.nl klaarblijkelijk aan bij de sortering. Wel vervelend dat door gegeven wijziging half is verwerkt. Dat zorgde voor wat stress over slagen bezorging.

Zie boven.

Rienstra/Particulier

Prima gegaan, goed verzorgd voor de verzending.

Nogmaals, goed en snel.

Museum voor Schone Kunsten Gent

Levering plexi displays met houten voet

Beschrijf hier uw ervaring

De verpakking (of transport) kon beter, de kartonnen doos wat nat bij aankomst waardoor de houten voetjes (die niet apart verpakt werden in plastiek) ook nat waren. We zetten ze te drogen en... De verpakking (of transport) kon beter, de kartonnen doos wat nat bij aankomst waardoor de houten voetjes (die niet apart verpakt werden in plastiek) ook nat waren. We zetten ze te drogen en uiteindelijk dus onbeschadigd maar mochten ze langer in de natte doos hebben moeten zitten dan denk ik dat het hout beschadigd zou zijn geweest.

Oostwaarts reisorganisatie

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service, goede verpakking, mooi produkt