Mondena Pelletkachels

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

heel voordelig, snelle levering, goed telefonisch bereikbaar

Galarina bcba

Alles is goed verlopen.

Idem

Goed snelle levering

positief

E.Wever

Snelle service

Betaalbare producten

Snelle en correcte afhandeling.

vanJETje marketing en communicatie

Prima eerste ervaring. Duidelijke website, duidelijk bestelproces, snelle levering, prima kwaliteit van de artikelen.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima eerste ervaring. Duidelijke website, duidelijk bestelproces, snelle levering.

"Displaywinkel is niet bang voor lastige vragen. Wij staan dan ook klaar om u tijdens onze openingstijden adequaat en vakkundig te ondersteunen met al uw vragen en opmerkingen." Dat klinkt mooi maar... "Displaywinkel is niet bang voor lastige vragen. Wij staan dan ook klaar om u tijdens onze openingstijden adequaat en vakkundig te ondersteunen met al uw vragen en opmerkingen." Dat klinkt mooi maar telefonisch lukt dat niet. Niet bereikbaar. Je krijgt de mogelijkheid om je gegevens achterlaten zodat je teruggebeld wordt. Dat is niet gebeurd.

Beschrijf hier uw ervaring

Uiteindelijk online besteld en producten waren goed en werden snel geleverd.

Reactie Displaywinkel.nl:

Beste klant, dat is erg vervelend en zeker niet de bedoeling! Hoe heeft u uw gegevens achtergelaten? Wij hebben helaas geen melding gezien of gehoord. Wij bieden ook WhatsApp aan op onze vaste... Beste klant, dat is erg vervelend en zeker niet de bedoeling! Hoe heeft u uw gegevens achtergelaten? Wij hebben helaas geen melding gezien of gehoord. Wij bieden ook WhatsApp aan op onze vaste telefoonlijn, deze wordt altijd direct beantwoord. Onze excuses voor dit ongemak.

Perfecte service

Laura

The whole experience, from start to finish, was excellent

Beschrijf hier uw ervaring

I ordered two items one evening and they arrived the following day. Super efficient.

Klant

Snelle levering, goed verpakt. Bestelde product ziet er goed uit.