Sjef Post
- Suggesties
- Meer faciliteiten voor sloepvaarders
97% beveelt DMW recreatieverzekeringen aan!
97% beveelt DMW recreatieverzekeringen aan!
Slechtzorgplicht
Duidelijke website, snelle offertes, en vriendelijk contact op mijn adviesvragen. En niet voor mij onbelangrijk: scherpe premie. Ik heb de definitieve aanvraag ingediend. Algemene indruk: Goed+
Wat een geweldig bedrijf! Snel, duidelijk en bovenal inlevend.
Afstandelijk, maar wel betrouwbaar
goed
gemakkelijk online af te sluiten en duidelijk en overzichtelijk
positief
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goed en duidelijk advies
Prima tot zover, gelukkig nog nooit nodig gehad maar informatie vooraf was prima. Ook maatwerk mogelijk.
Eerste indruk goed, maar de tijd zal laten weten of het een goede keus was,
Goed advies en correcte afwikkeling
DMW recreatieverzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DMW recreatieverzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Slechtzorgplicht
Wat een geweldig bedrijf! Snel, duidelijk en bovenal inlevend.
Afstandelijk, maar wel betrouwbaar
goed