9.2 /10

checkbox96% beveelt Ecoform Europe aan!

Han D

Bedrijf doet wat ze beloven. Product werkt uitstekend. Beter kan je het niet krijgen. Onze tuintegels eerst uiterst goed gereinigd en daarna met Oppercon bespoten. Werkt intussen geweldig. Enige nadeel is dat als ik nu (nadat het geregend heeft) op mijn sokken even naar buiten loop ik direct natte sokken heb. Dat moet ik even afleren maar het getuigt er wel van dat het water niet meer in de tegels trekt. Kortom: hier een zeer tevreden klant.

Olaf

Kreeg gele uitslag op granieten kasseien op de plekken waar de tuinberegening overheen sproeide. Kwam via google op de site van Ecoform terecht die specifiek voor dit probleem een oplossing met Ferricon zou hebben. Was een beetje sceptisch want had al diverse andere merken steenreinigers geprobeerd maar na mail contact een fles Ferrocon besteld. Na aankomt van het product een stukje geprobeerd en we zagen direct resultaat! Kasseien weer als nieuw! Gaan nu nabehandelen met oppercon voor bescherming. Zeer tevreden! Kan Ferricon aanraden indien je last hebt van uitslag op je terras door beregening van je tuin met grondwater. Groet, Olaf

Henk Bosma

Het product werd snel en goed geleverd zoals zij beloven.

Privepersoon

Ik had geen rechtstreekse communicatie met het bedrijf, informatie op internet was meer dan voldoende. Niet vaak zo gedetailleerde info over producten gezien. Ik gebruikte Permacon, elke denkbare toepassing wordt beschreven op de internetsite van Ecoform. Compliment daarvoor.

Carla

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goede en milieuvriendelijke producten.

Marcel

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ecoform Europa, heb ik goede ervaring mee. Vanaf bestellen tot het door omstandigheden zelf ophalen van oppercorn. Je bent daar nog echt klant, wordt naar je geluisterd, komen afspraken na, geef ze een 10!!!! Dit is nu een bedrijf waar je nog zaken mee kan doen.

H. Bessems

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Naast het feit dat oppercon een heel fijn product is om gemetselde muren zelf waterdicht te maken stond het support team direct klaar toen er zich onverhoopt een probleem voordeed met de postbezorging. Echte topservice!

Angela

Uitstekend in persoonlijk contact, makkelijk bereikbaar, meedenken en oplossen van problemen. Permacon donderdag besteld en vrijdag al in huis. Permacon is makkelijk aan te brengen.

Jan Heylen

Snelle levering en goed verpakt, makkelijk aan te brengen product, de waterdichting moet nog bewezen worden de komende winter!

Leon

Zowel het navigeren en de informatie op de website, als vervolgens het contact met de medewerkers (waarbij vooral ook het meedenken met onze wensen) en tot slot de levering van de producten ging allemaal zeer fijn:). Ik word altijd vrolijk als een bedrijf zo'n indruk bij mij achterlaat, ga vooral zo door;).

Tim

Nette oplossing

W.Hulsebos

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heb impregneermiddel voor hout geprobeerd. Voor 10liter €195,00, bij een ander bedrijf kost dat €96,00. Dus dit impregneermiddel is veel te duur. Wel bemerkte ik dat ze telefonisch uiterst vriendelijk waren naar de klant.

Antwoord Ecoform Europe

Beste heer Hulsebos, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Woodcon is een zeer hoogwaardig product, dat lang meegaat en simple is om aan te brengen. Je kunt altijd wel een goedkoper middel vinden, zelfs nog goedkoper dan die van €96, de vraag zal zijn, hoelang gaat het mee, dit kunt u nu zelf goed beoordelen omdat u ze nu beiden in huis heeft. Vriendelijke groet, Ecoform Europe

Geantwoord op

D Heintz

Goede service en bereid om mee te denken. Ik heb Cementmix Waterproof gebruikt om mijn voegmiddel (zand en cement) te maken voor het voegen van mijn flagstone vloer. We zijn nu z'n halfjaar verder en ben zeer tevreden over het eindresultaat. Dank voor de fijne communicatie! Groet Dennis

Hilly

Vol lof

Dhr. Van Os

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Snelle levering, goede oplossing bij ontevredenheid maar erg amicaal aan de telefoon.

Ecoform Europe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ecoform Europe heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 4 maart 2015

Ecoform Europe

Ecoform Europe Wij zijn gespecialiseerd in de conservering van bouwmaterialen en ontwikkelen formules voor het duurzaam behoud van steen, beton, staal en houten bouwmaterialen. De eis die we aan al onze producten stellen is dat het milieu hier geen schade van ondervindt. Alle onze producten zijn daarom mens-, flora- en faunavriendelijk.

steenhovenweg 5

5708 HN Helmond

Han D

Olaf

Henk Bosma

Het product werd snel en goed geleverd zoals zij beloven.

Privepersoon

Carla

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goede en milieuvriendelijke producten.

Marcel

H. Bessems