9.3 /10

checkbox98% beveelt Doehetbudget.nl aan!

Bereikbaarheid

De Vogel

Heel goed

D. Staals

Online besteld en goed ontvangen. De lamellen waren makkelijk te bevestigen en staan top!

Edward Jans

Zeer tevreden

PJ

Alles tot in de puntjes geregeld en prima communicatie met de vertegenwoordiger.

Van Hoeck

Heel goed, snel, correct geleverd. Product is prachtig en goed afgewerkt.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie van Hoeck, Bedankt voor deze top review. Fijn om te zien dat onze kwaliteit wordt opgemerkt! Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

B.G. Peet

Fijn bedrijf met duidelijke site!

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Peet, Dankjewel voor deze review. Goed om te lezen dat winkelen bij ons goed is bevallen. Graag zien we jullie snel weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Geenen

Keuzemenu gemakkelijk te doorlopen, netjes en stevig verpakt bij levering. Prijs/kwaliteit oké.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Geenen, Hartelijk dank voor de review. Goed om te lezen dat onze website gebruiksvriendelijk is! Veel plezier gewenst van de nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Voortman

Geweldige service! Denken ook mee tijdens het bestellen. Super kwaliteit en ook een snelle levertijd en verzending. Echt een aanrader !

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Voortman, Dankjewel voor je e-mail. Wat een leuke review om te mogen ontvangen. Nogmaals dank. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Frans

Na een keuze gemaakt te hebben uit de gratis toegestuurde stalen mijn bestelling geplaatst. Werd netjes na de aangegeven twee weken geleverd. Goed verpakt, netjes gelabeld, en de jaloezieën zien er top uit. Alleen de tabel op bladzijde 3 van de montagehandleiding bestaat niet, maar de verdeling van het aantal ophangbeugels was snel uitgepuzzeld. Erg blij met het resultaat.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Frans, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat het winkelen bij ons goed is bevallen. Veel plezier gewenst van de nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Michel

Uitstekend

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Michel, Dankjewel voor je korte maar duidelijke review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

niet belangrijk

Beste, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Frank van den Berg

Goede kwaliteit voor een prima prijs!

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Frank, Bedankt voor de mooie review. Goed om te lezen dat onze prijs/kwaliteit verhouding dik in orde is. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Hjm Slinkert

Prima ervaring. Goed passend. Nadat bij mijn vorige bestelling Doehetbudget failliet ging en ik mijn geld kwijt was besloot ik nogmaals de nieuwe eigenaar mijn vertrouwen te geven. Een goede keus!

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Slinkert, Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je ons toch opnieuw het vertrouwen hebt gegeven. En met succes. We hopen je in de toekomst nogmaals te kunnen verwelkomen op onze website. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Jgcm Touw

Ben zeer tevreden over de begeleiding en de levering mooi product voor een redelijke prijs

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Touw, Hartelijk dank voor de review. Goed om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen om je bestelling op onze website te plaatsen. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

A.Imminga

tweede keer dat ik rolgordijnen heb besteld. de eerste keer verbaasd over de mooie en goede kwaliteit. Vooral het 2.15m brede raam. goede stevige kwaliteit. Nu aantal jaren later opnieuw rolgordijnen besteld voor dezelfde ramen en nog steeds dezelfde goede kwaliteit.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Anneke, Dankjewel voor deze uitgebreide review! Wat leuk om te lezen dat je weer bij hebt besteld. Bedankt. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Geantwoord op

Doehetbudget.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juli 2013

Doehetbudget.nl

Wij hebben bijna 35 jaar ervaring in alleen raamdecoratie, daarom leveren wij hoog kwalitatief maatwerk af. Elk product wordt voor u op ambachtelijke wijze handgemaakt in onze eigen fabriek. We controleren op minstens 20 punten, zodat wij gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Bereikbaarheid

De Vogel

Heel goed

D. Staals

Edward Jans

Zeer tevreden

PJ

Van Hoeck

Heel goed, snel, correct geleverd. Product is prachtig en goed afgewerkt.

B.G. Peet

Fijn bedrijf met duidelijke site!

Geenen

Voortman

Frans

Michel

Uitstekend

niet belangrijk

Beste, Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Frank van den Berg

Goede kwaliteit voor een prima prijs!

Hjm Slinkert

Jgcm Touw