JDJK
Prima compleet product, duidelijke montage, goede communicatie
Nette materialen. Goede service.
Hoe makkelijk wil je het hebben? Inmeten van het kozijn, maten en kleuren ingeven en klaar! Zeer duidelijke communicatie over productie en levering. 100% Top!
Duister voor een klein “doe het budget”
Zeer mooie raamdecoratie voor een goeie prijs! De levering was erg snel binnen 8 werkdagen! En het contact bij vragen was ook zeer goed
Goed geholpen via de telefoon. En supermooi geworden.
Super fijn bedrijf ,erg snel geleverd ,Super mooie rolgordijn, top kwaliteit, wij bestellen er al en paar jaar hier dus we weten wat we krijgen, bedankt weer
Altijd goed en snel geleverd, we gaan binnenkort ook bestellen voor onze zoon z’n slaapkamer.
Super bedankt voor de mooie PVC gordijnen ze zijn prachtig makkelig te monteren super zo blij mee
Mooei producten. Levertijd in orde. Ook de vragen die ik stelde voordat ik een bestelling deed werden keurig beantwoord. Fijn om hier te winkelen.
het bestellen is makkelijk maar de levertijd ongeloofwaardig lang
Jaloezieën besteld maar bij één moest de bediening aan de andere kant, hier later nog voor gebeld en dit hebben ze alsnog keurig gewijzigd. Ben zeer tevreden.
Zeer slecht Geld innen en failliet verklaren je krijgt geen stuiver
Bijzonder slecht. Houden zich niet aan afspraken en ik heb na de betaling zelfs geen mail ontvangen dat de betaling gedaan was of dat de bestelling klaar gemaakt zou worden. Ik kan ze niet bereiken en ik heb niets ontvangen na 4 weken.
Doehetbudget.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima compleet product, duidelijke montage, goede communicatie
Nette materialen. Goede service.
Duister voor een klein “doe het budget”
Goed geholpen via de telefoon. En supermooi geworden.
het bestellen is makkelijk maar de levertijd ongeloofwaardig lang
Zeer slecht Geld innen en failliet verklaren je krijgt geen stuiver