9.3 /10

checkbox98% beveelt Doehetbudget.nl aan!

Bereikbaarheid

JDJK

Prima compleet product, duidelijke montage, goede communicatie

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste JDJK, Dankjewel voor je review. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Ronald | Doehetbudget.nl

Pascal

Nette materialen. Goede service.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Pascal, Dankjewel voor je review. Fijn dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Stefanie | Doehetbudget.nl

Wessel Bakker

Hoe makkelijk wil je het hebben? Inmeten van het kozijn, maten en kleuren ingeven en klaar! Zeer duidelijke communicatie over productie en levering. 100% Top!

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Wessel, Dankjewel voor je mooie review. Wat is het toch fijn om deze te mogen lezen. Dankjewel. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Nico

Duister voor een klein “doe het budget”

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Nico, Dankjewel voor deze woordspeling. Veel plezier gewenste van je (ver)duistere(nde) nieuwe producten. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Glenn

Zeer mooie raamdecoratie voor een goeie prijs! De levering was erg snel binnen 8 werkdagen! En het contact bij vragen was ook zeer goed

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Glenn, Hartelijk dank voor deze review. Fijn om te lezen dat onze levertijd en communicatie dik in orde zijn. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Hc de Vilder

Goed geholpen via de telefoon. En supermooi geworden.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie de Vilder, Wat een fijne review. Bedankt. Veel plezier gewenst van de nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Doehetbudget.nl

Margreet

Super fijn bedrijf ,erg snel geleverd ,Super mooie rolgordijn, top kwaliteit, wij bestellen er al en paar jaar hier dus we weten wat we krijgen, bedankt weer

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Margreet, Dankjewel voor de review. Fijn om te zien dat je weer bij ons hebt besteld. Bedankt. Tot snel! Met vriendelijke groet, Ronald | Doehetbudget.nl

Robbert Rutten

Altijd goed en snel geleverd, we gaan binnenkort ook bestellen voor onze zoon z’n slaapkamer.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Robbert, Dankjewel voor deze te gekke review. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie en we hopen je in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Stefanie

Heins

Super bedankt voor de mooie PVC gordijnen ze zijn prachtig makkelig te monteren super zo blij mee

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Heins, Dankjewel voor de mooie review. Veel plezier gewenst van de nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Ronald | Doehetbudget.nl

Richard

Mooei producten. Levertijd in orde. Ook de vragen die ik stelde voordat ik een bestelling deed werden keurig beantwoord. Fijn om hier te winkelen.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Richard, Dankjewel voor de mooie review. Fijn om te lezen dat wij je zowel telefonisch als met de gratis kleurstalen goed hebben kunnen helpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Ronald | Doehetbudget.nl

Mirjam

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

het bestellen is makkelijk maar de levertijd ongeloofwaardig lang

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Mirjam, Dankjewel voor je review. Goed om te lezen dat onze website makkelijk te gebruiken is. De levertijd heeft bij deze specifieke order inderdaad langer geduurd als je van ons gewend bent. Ons excuus daarvoor. Wij hebben geprobeerd in contact te komen maar helaas zonder resultaat. Met vriendelijke groet, Ronald | Doehetbudget.nl

Edwin van Alphen

Jaloezieën besteld maar bij één moest de bediening aan de andere kant, hier later nog voor gebeld en dit hebben ze alsnog keurig gewijzigd. Ben zeer tevreden.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Edwin, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat dat ook onze service nadat een bestelling is ontvangen dik in orde is. Hier doen wij elke dag ons uiterste best voor. Veel plezier gewenst van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Stefanie | Doehetbudget.nl

Carl

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste Carl, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je winkelen bij ons in 1 mooi woord kan samenvatten. Veel plezier gewenst van de nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Stefanie | Doehetbudget.nl

H. Dol

Zeer slecht Geld innen en failliet verklaren je krijgt geen stuiver

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Dol, Bedankt voor jullie mooie review. Fijn om te lezen dat wij jullie goed hebben kunnen helpen. Ook vanuit ons bedankt voor het vertrouwen in Doehetbudget.nl. Met vriendelijke groet, Eric | Doehetbudget.nl

Barendregt

SterSterSterLege sterLege ster

Bijzonder slecht. Houden zich niet aan afspraken en ik heb na de betaling zelfs geen mail ontvangen dat de betaling gedaan was of dat de bestelling klaar gemaakt zou worden. Ik kan ze niet bereiken en ik heb niets ontvangen na 4 weken.

Antwoord Doehetbudget.nl

Beste familie Barendregt, Bedankt voor de review. We hebben meermaals contact gehad over deze bestelling. Door een voorraad te kort van de gekozen kleur heeft dit langer op zich laten wachten. Wij begrijpen dat dit heel erg vervelend is. Nogmaals ons excuus. Wel hebben we je een korting gegeven voor het langere wachten. Met vriendelijke groet, Ronald | Doehetbudget.nl

Geantwoord op

Doehetbudget.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Doehetbudget.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juli 2013

Doehetbudget.nl

Wij hebben bijna 35 jaar ervaring in alleen raamdecoratie, daarom leveren wij hoog kwalitatief maatwerk af. Elk product wordt voor u op ambachtelijke wijze handgemaakt in onze eigen fabriek. We controleren op minstens 20 punten, zodat wij gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Bereikbaarheid

JDJK

Prima compleet product, duidelijke montage, goede communicatie

Pascal

Nette materialen. Goede service.

Wessel Bakker

Nico

Duister voor een klein “doe het budget”

Glenn

Hc de Vilder

Goed geholpen via de telefoon. En supermooi geworden.

Margreet

Robbert Rutten