Makkelijk te bestellen en fijn om staaltjes te krijgen! Precies gekocht wat ik in gedachten had. Erg blij mee !
P.C. van der Gaag
Mooi product, ophangen van de houten jaloezieën was makkelijk
Judith
Vanaf het eerste bezoek aan de website tot na levering van de raamdecoratie geweldige service ervaren! Tijdens het oriëntatieproces voor geschikte raamdecoratie werden wij geadviseerd door...Vanaf het eerste bezoek aan de website tot na levering van de raamdecoratie geweldige service ervaren! Tijdens het oriëntatieproces voor geschikte raamdecoratie werden wij geadviseerd door doehetbudget.nl. Op basis van onze wensen werden er verrassende, mooie en passende kleurstalen toegestuurd. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de juiste keuze voor raamdecoratie hebben kunnen maken. Door de duidelijke meetinstructies op de website gaat bestellen heel eenvoudig. Na het plaatsen van een bestelling word je op een duidelijke manier geïnformeerd over het vervolgproces. Wanneer de bestelling geleverd wordt, worden er duidelijke afspraken over het levermoment gemaakt. De raamdecoratie wordt geleverd met duidelijke montage instructies. Toen er tijdens de montage bleek dat er een montagebeugel te weinig geleverd was, werd deze direct kosteloos verzonden. Contact per mail verloopt snel, vriendelijk en zaken worden correct afgeleverd. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe raamdecoratie, doehetbudget.nl is een echte aanrader!
S. Swevels
Zeer klantvriendelijk, goede service, snelle levering.
Joke Raats
Prima levering, goed beschermend verpakt, en het eind resultaat van de raamdecoratie was echt geweldig, ik vond het spannend om digitaal een bestelling te doen, maar mijn Zoon had ook bij jullie...Prima levering, goed beschermend verpakt, en het eind resultaat van de raamdecoratie was echt geweldig, ik vond het spannend om digitaal een bestelling te doen, maar mijn Zoon had ook bij jullie besteld, en ook prima kwaliteit. Ben er echt blij mee, zo mooi.
Astrid Van Uden
Uitstekend
Simone
Hele snelle en goede service. Nette levering.
Rene Caessens
Gemakkelijk te bestellen en uitzonderlijk goed verpakt.
Hugo Peters
Mijn ervaring met Doehetbudget is top! Een ruim assortiment en een uitstekende klantenservice! Prima te bereiken per telefoon en per mail. De door mij gemaakte fout werd feiloos opgelost door de...Mijn ervaring met Doehetbudget is top! Een ruim assortiment en een uitstekende klantenservice! Prima te bereiken per telefoon en per mail. De door mij gemaakte fout werd feiloos opgelost door de vriendelijke medewerkers Ronald en Esther.
Het door ons bestelde product, grote jaloezie, is mooi en kwalitatief zwer in orde! Wij zijn blij met onze nieuwe sfeervolle raamdecorratie.
Hugo Peters uit Grave
Ingrid
Mooie site -veel keuze -zelf kijken hoe en welke prijs dat wordt Proef staaltje opgestuurd krijgen...belletje om te vragen hoe en wat...advies krijgen en een extra staaltje krijgen Zeer...Mooie site -veel keuze -zelf kijken hoe en welke prijs dat wordt Proef staaltje opgestuurd krijgen...belletje om te vragen hoe en wat...advies krijgen en een extra staaltje krijgen Zeer positief