Kwaliteit
Bereikbaarheid

J.A. Hoek

Doehetbudget heeft een mooie showroom met een prima adviseur. Ook in het bestelproces werd er meegedacht of er geen foutjes waren gemaakt en of er zijdelings voldoende ruimte was. De producten zijn... Doehetbudget heeft een mooie showroom met een prima adviseur. Ook in het bestelproces werd er meegedacht of er geen foutjes waren gemaakt en of er zijdelings voldoende ruimte was. De producten zijn van uitstekende kwaliteit. De pliseé hordeur is echt geweldig qua kwaliteit. De prijzen zijn één van de laagste. Kortom zeer tevreden en een echte aanrader.

Mons

Prima service, mooie producten. Goed van kwaliteit. Helemaal tevreden.

Roel Peeters

Perfect geregeld, samples worden snel en gratis verstuurd, eindkwalitiet is goed. telefonisch goed bereikbaar

Kirkove

Wij zijn positief! Vriendelijk, snel, prettig.
Wij zijn positief! Vriendelijk, snel, prettig.
De schroeven voor het ophangen waren er helaas niet bij geleverd en er zaten 2 krassen op de lamellen. Echter zijn deze niet goed zichtbaar nu ze hangen. Verder zijn we zeer tevreden!

Ton Broeders

Eenvoudig te bestellen prima wijze van aflevering duidelijke gebruiks aanwijzing

Monique Jansen

Wij hebben twee orders bij Doehetbudget.nl geplaatst en beide orders zijn uitstekend uitgevoerd. De shutters zien er prachtig uit en waren makkelijk te bevestigen.

Natasja

Goede kwaliteit en prijs. Makkelijk te monteren.

Frank Weening

Goede kwaliteit houten luxaflex. Goede snelle service, zowel telefonisch als WhatsApp.