Kwaliteit
Bereikbaarheid

Bobby Collijn

Gewoon goed netjes en zeer goed verpakt we zijn er erg blij mee

Pim Frikken

Prima. Snelle levering en goede kwaliteit!

N. Nuyens

Prettige ervaring kan niet anders zeggen !

Yvon

Bestellen gaat eenvoudig, hoe maatvoering toe te passen duidelijk omschreven en klopt perfect. Levering is vlot en goed en dan het resultaat....ZO MOOI ?

D. Groenenberg

Super vriendelijke mensen met een grote bereidheid om te helpen/te begeleiden bij bijvoorbeeld het inmeten.

Wij hebben houten witte jaloezieën besteld met een brede ladderband en zijn erg tevreden over het product.

xLiberty

Zelfs als ze zichzelf budgetgericht in de markt zetten bieden ze kwaliteitsproduct met dezelfde afwerking als de dure merkenshops of lokale winkel. Het is geen plastic ophangspul maar stalen beugels... Zelfs als ze zichzelf budgetgericht in de markt zetten bieden ze kwaliteitsproduct met dezelfde afwerking als de dure merkenshops of lokale winkel. Het is geen plastic ophangspul maar stalen beugels en ideaal te monteren. Wij kozen aluminium 50mm breed met alle extra's en uitbreidingen op maat gemaakt. Het was gewoon perfect en volgende maand bestellen we voor de bovenverdieping ook alles.

fred van Eijk

Duidelijke info
.Komt betrouwbaar over.
Prima kwaliteit.
Gunstig geprijsd.

Jennifer Bronsgeest

Hele fijne zaak, goeie kwaliteit en prijsverhouding. We waren zeer onder de indruk, Zo erg zelfs dat we voor de 2e keer weer een bestelling hebben gedaan.