Probleem is een beetje de communicatie: - De site informeert niet 100%/ cq is niet helemaal duidelijk over de kleine...Mooi product. Goeie service. Vriendelijke behandeling.
Probleem is een beetje de communicatie: - De site informeert niet 100%/ cq is niet helemaal duidelijk over de kleine dingetjes zoals (in mijn geval)
1 De vorm, plaatsing, groote van de afdek-sierlijsten van het mechaniek van lamellen; Ik kreeg platte en in de vorm van een bakje. Ben ik niet vooruit over geinformeerd en die pakken anders uit bij plaatsing IN de sponning. Moet vooraf op gewezen worden daarin een beslissing te nemen. 2 Andere hulpmiddelen voor spandraadjes/geleiding moeten bestellen. Is erg afhankelijk van eigen situatie. Moet ook vooraf op gewezen worden daarin een beslissing te nemen. 3 De greepjes voor de trekkoorden: Beetje plomp houten model. Heb later om kunsstof gevraagd en gekregen. (Prima) maar had ik die keuze bij het bestellen kunnen maken??? Niet gezien? Niet duidelijk?
Wat een goede service. Ik had op de site een aantal staaltjes besteld. Daarna werd ik gebeld om hierover het e.e.a. te verduidelijken en werden nog wat tips gegeven. Uiteindelijk een houten jaloezie...Wat een goede service. Ik had op de site een aantal staaltjes besteld. Daarna werd ik gebeld om hierover het e.e.a. te verduidelijken en werden nog wat tips gegeven. Uiteindelijk een houten jaloezie besteld. Tijdens het vervoer naar ons adres is er een kleine beschadiging aan de koof ontstaan. Ik had gevraagd om een klein potje verf in dezelfde kleur zodat ik dit een beetje kon bijwerken maar ik kreeg direct een nieuwe koof thuis gestuurd.
Persoonlijke service, fijn dat ze me de gratis stalen stuurden.
Goed bedrijf, makkelijk bestellen en snelle levering! Prijs is ook erg scherp!
Wilfred
Goede kwaliteit en service.
Bart Harms
Allereerst is de mogelijkheid tot persoonlijk contact via Whatsapp erg prettig. Net even zekerheid krijgen over de juiste maatvoering, ondanks de goede uitleg op de website. Informatievoorziening na...Allereerst is de mogelijkheid tot persoonlijk contact via Whatsapp erg prettig. Net even zekerheid krijgen over de juiste maatvoering, ondanks de goede uitleg op de website. Informatievoorziening na bestelling was super. Ook de wijze van verzending en het inpakken was erg goed. Duidelijke Nederlandstalige omschrijving en de producten kwalitatief goed. Wij zijn tevreden!
We hebben onze aluminium jaloezieën net opgehangen en ziet er geweldig uit. Prima kwaliteit,service en levertijd.