Kwaliteit
Bereikbaarheid

Goeie ervaring, was wel een foutje in het leveren van de product maar dit is goed opgelost.
zat geen werkbijschrijving erbij, dit is wel jammer is wel belangrijk voor de mensen die niet heel handig zijn of geen kluservaring hebben.

Reactie Doehetbudget.nl:

Beste klant,
Normaal zit bij al onze producten een hele duidelijke gebruiksaanwijzing bijgesloten, we gaan hier nog scherper op toezien.
Gelukkig had u binnen een paar minuten de...
Beste klant,
Gelukkig had u binnen een paar minuten de gebruiksaanwijzing van ons in uw mailbox :-)
doehetbudget.nl

g van der lek

Overzichtelijke site [makkelijk bestellen] perfect verpakt

Eveline

Prima! Klantvriendelijk en scherp geprijsd.

Nadat ik 2 stalen had aangevraagd werd ik gebeld en voorzien van aanvullend advies. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant. Na bezoek aan de showroom nog een aantal adviezen gekregen en heb... Nadat ik 2 stalen had aangevraagd werd ik gebeld en voorzien van aanvullend advies. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant. Na bezoek aan de showroom nog een aantal adviezen gekregen en heb online mijn bestelling gedaan. Nog nooit heb ik een bestelling zo netjes verpakt en beschermd tegen schade ontvangen. Ook zeer tevreden over de afwerking, die niet onder doet voor andere hoogaangeschreven bedrijven. EEN ZEER TEVREDEN KLANT.

gemi

Duurde iets langer dan op de website vermeld, maar was dan ook vakantie periode

Ik heb in totaal vijf jaloezieën besteld. Alles netjes geleverd met bevestigingsmateriaak. Makkelijk op kunnen hangen.

Super blij met de houten jaloezieën! Goede kwaliteit en makkelijk om op te hangen.

Michelle Zacht

Goede service en snelle levering. Prachtig product en goede prijs kwaliteit verhouding!
Dank ook voor het meedenken!

Linda Jacobsen-Sonnevelt

We kopen al een tijdje raamdecoratie via jullie bedrijf