Kwaliteit
Bereikbaarheid

Doet er nie toe

De naam van de site vind ik niet helemaal passen in hetgeen wat je besteld. He ziet er allemaal kwalitatief goed uit en vind budget niet helemaal in het plaatje passen. De bestelling loopt soepel.

Dirk

Mooie collectie raamdecoratie. Handig dat je stalen toegestuurd kunt krijgen om kleur en kwaliteit te bepalen. Na bestelling werd ik gebeld omdat ze even mee wilden denken. Foto's naar hen gestuurd... Mooie collectie raamdecoratie. Handig dat je stalen toegestuurd kunt krijgen om kleur en kwaliteit te bepalen. Na bestelling werd ik gebeld omdat ze even mee wilden denken. Foto's naar hen gestuurd en daarna weer snel gereageerd. Mooi eindresultaat en perfect passend. 1 van de voorlijsten had een afwijkende kleur. Direct verholpen. Perfecte after sales. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Top!

prive

Super kwaliteit en goedeservice alles op tijd gelevert eerst wezen kijken in de showroom in schagen dan zie je wat je koopt prima geholpen koop er zeker nog een keer

Prima gegaan! Blij met de jaloezieën. Veel goedkoper dan elders n

Melissa

Na 6 weken onnodig wachten, heel veel mailverkeer, en verhalen die niet kloppen vanuit Doehetbudget, eindelijk de jaloeziëen binnen.

Reactie Doehetbudget.nl:

Beste melissa,
Vooraf was bekend dat er een langere levertijd op zat bij het bestellen van deze kleur.
Fijn dat de raamdecoratie prachtig hangt.
doehetbudget.nl

Marco Duckers

Produkten van topkwaliteit, perfecte levering goed stevig verpakt, uitstekende service.

P.A van Wilgen

Van 1 zending snelle levering,was allemaal oke. Nu wachten we op de 2e zending. Deze duurt wat langer ,we wachten het maar af . Hoop wel dat deze net zo goed is als de eerste en het wachten waard... Van 1 zending snelle levering,was allemaal oke. Nu wachten we op de 2e zending. Deze duurt wat langer ,we wachten het maar af . Hoop wel dat deze net zo goed is als de eerste en het wachten waard is.

Peter Westerhout

Na een zoektocht op internet, en bezoek aan verschillende winkels kwam ik uit bij doehetbudget. Na wat vragen gesteld te hebben werd ik snel terug gebeld met antwoorden waar ik wat aan had.

Ineke

Duidelijke webshop, bestellen gaat gemakkelijk
Ruime keus

Goede ervaringen, ondanks dat installatie problemen gaf.