Kwaliteit
Bereikbaarheid

Ik heb 2x luxaflex besteld en ben zeer tevreden

Robbert

Wij hebben 2 houten jalozieen besteld. Deze waren bij aankomst goed verpakt. Ook de kwaliteit van de jalozieen doet niet onder voor een A merk. Wij zijn er heel erg blij mee!

Ilona van de laar

Best eng om lamellen te bestellen , zelf maat doorgeven enz. Maar na telefonisch contact te hebben gehad en goed meet advies toch de stap genomen. Bestelling geplaatst , medewerker belde nog keurig... Best eng om lamellen te bestellen , zelf maat doorgeven enz. Maar na telefonisch contact te hebben gehad en goed meet advies toch de stap genomen. Bestelling geplaatst , medewerker belde nog keurig op na dat bestelling was geplaatst ivm kleur lint wat beter aangepast kon worden. Lamellen op afgesproken datum keurig bij ons thuis bezorgt . Monteren was geen probleem ik had door goed meetadvies de goede maten doorgegeven . We krijgen veel complimenten over onze witte houten lamellen . Bedrijf krijgt een dikke voldoende van ons en raden ze zeker aan in onze vrienden/familie kring ??

Bas van Grunsven

Heldere goede info en communicatie

Stefan Neefjes

Gewoon goed. Keurig verpakt geleverd.

Mooi product (2 keer houten jaloezie), voor een goede prijs. Website en meet advies prima! Bestelling duurde paar dagen langer dan op de website aangegeven. Vriendelijk contact (telefoon en... Mooi product (2 keer houten jaloezie), voor een goede prijs. Website en meet advies prima! Bestelling duurde paar dagen langer dan op de website aangegeven. Vriendelijk contact (telefoon en bezorger).

Goeie ervaring. Besteld en op tijd geleverd.

Hele goede service! Aardige mensen!

Suzan Janssen

Makkelijke website, goed aan te geven wat je wil, behalve dan het aantal ladderbanden. Ik had graag bij m'n 150, 4 ladderbanden willen hebben. Dat kon helaas niet.