Kwaliteit
Bereikbaarheid

R.Poos

Goede ervaring wat bestellen betreft

Reactie Doehetbudget.nl:

Beste R. Poos,
Dit is waarschijnlijk een montagefout en kunnen we telefonisch heel snel oplossen :-)
Kunt u even contact opnemen met de klantenservice?
Met vriendelijke...
Beste R. Poos,
Kunt u even contact opnemen met de klantenservice?
Met vriendelijke groeten,
doehetbudget.nl

Aglimlagnoniem

Mooi op de afgesproken tijd zijn de prachtige raam decoraties geleverd.mooi afgewerkt, precies wat we wilden.

Peter kick

Heel klantvriendelijk, zeer behulpzaam en voor eventueele levering veranderingen werd niet moeilijk gedaan. Kort om een heel prettig gevoel.

Patricia giroldi

Heel goed,had de verkeerde ladderband besteld werd gebeld en kreeg een mailtje dat ik bij de vorige een andere kleur had besteld,super dat ze zo oplettend zijn,dit bedrijf verdiend een warme... Heel goed,had de verkeerde ladderband besteld werd gebeld en kreeg een mailtje dat ik bij de vorige een andere kleur had besteld,super dat ze zo oplettend zijn,dit bedrijf verdiend een warme douche!!!!

Erg behulpzaam, makkelijk te bereiken met vragen en opmerkingen. Goed advies

Supergoeie service, heel erg meedenkend vanaf het bestellen van kleurstalen. Ze denken met je mee qua kleurkeuze in combi met je inrichting in huis. Zelfs als je er niet uitkomt met de maten en... Supergoeie service, heel erg meedenkend vanaf het bestellen van kleurstalen. Ze denken met je mee qua kleurkeuze in combi met je inrichting in huis. Zelfs als je er niet uitkomt met de maten en dan helpen ze je op afstand.

Christiaan van Dijk

Uitstekend. Meedere keren besteld.

Snel en duidelijk

Prima! Netjes op de hoogte gehouden, goed verpakt. Zijn tevreden

Astrid Dings

Super bedrijf, die met je meedenkt, en meteen een oplossing heeft voor 'problemen'.
Onze plissé rolgordijnen hangen harstikke mooi, en geeft toch een meerwaarde en gezelligheid aan je interieur!
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen!