9 /10

checkbox97% beveelt Doets Reizen aan!

Til

Prachtige hotels, uitgebalanceerde routes, goede informatie dus optimaal genoten van IJsland

IJsland rondreis

Antwoord Doets Reizen

Beste Til, Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn verheugd dat je hebt genoten van jouw reis naar IJsland met de prachtige designhotels en dat de reis perfect was georganiseerd. We streven altijd naar topervaringen voor onze klanten. IJsland is inderdaad een geweldige bestemming. Groet, Luna van Doets Reizen

L. Jozefzoon

Onze reis naar Amerika was erg prettig. We hebben veel gezien, bezocht en van de plaatsen genoten. Het vraagt om nog een keer heen te gaan.

Antwoord Doets Reizen

Bedankt voor je enthousiaste reactie op je reis met Doets Reizen naar Amerika! We zijn blij om te horen dat je ervan hebt genoten en overweegt om weer terug te gaan. Amerika heeft inderdaad veel te bieden en we staan klaar om je te helpen bij je volgende avontuur. Groeten, Luna van Doets Reizen

Marian Meesters/particulier

Super mooie ervaring, de hele reis goed geregeld, een reis zonder problemen

Rondreis West Canada

Lucas TOL

SterSterSterHalve sterLege ster

Plotseling deed begin April 2023 de gelegenheid zich voor mijn vriend (nu 79 j.) in Canada te bezoeken, nadat hij 50 jaar geleden was geëmigreerd. De trip zou door omstandigheden begin mei moeten plaatsvinden.Hij en zijn vrouw wonen op 200 km vanaf Toronto (via de M401). Ik wou er met mijn zoon heen op 29 april en retour op 8 mei. Ik ging naar Doets en mevr. Dewi vd Waals zette zich achter het beeldscherm ne meldde wél dat het kort dag was om alles te regelen. Maar binnen één uur hadden we een vlucht met Canada Air, een hotel in het centrum van Toronto én een knappe huurauto. Binnen een week hadden we de reisbescheiden plus een hotel-upgrade zonder extra kosten. En alles is perfect verlopen en kon zo 4 dagen bij mijn vriend doorbrengen en 4 dagen in Toronto incl. bezoek aan de Niagara Waterfalls!

Canada trip

Mar

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onprofessioneel. Niet klantvriendelijk. Lange stilte tijdens onze telefonisch gesprek. Jammer, maar wij gaan jullie nooit adviseren om een reis bij jullie te boeken. 👎 Inmiddels een mooie reis geboekt. Zonder Doets Reizen. Succes. 🍀

Carla

Na 2 jaar uitstel hebben we een onvergetelijke reis gemaakt door Canada! Wat een geweldig land!

Reis naar Canada

Route 66

Fantastisch

Route 66 USA

Frans Tersmette

Nog niet

New York/Miami

Antwoord Doets Reizen

Beste meneer Tersmette, Ik heb vorige week telefonisch contact met u gehad om uw ervaringen en deze review inhoudelijk te bespreken. Nogmaals dank voor uw tijd. Zoals aangegeven kunnen wij geen bindend advies geven over ESTA, dit omdat de besluitvorming van het verkrijgen van dit verplichte document buiten onze macht valt. We nemen uw vraag graag in behandeling en geven waar mogelijk advies. Uw zorgen blijken te zijn ontstaan door het verkrijgen van (foutieve) informatie via diverse bronnen op het internet, wat ons vanzelfsprekend niet aan te rekenen is. We betreuren daarom het ontbreken van nuance in deze review. We begrijpen dat het inmiddels gelukt is en daar zijn wij blij om. Nogmaals excuses dat u zich door ons niet geholpen voelt (voelde). Dat is niet onze intentie en hebben uw ervaring daarom intern besproken om hier van te leren. Met vriendelijke groet, Doets Reizen

Margreet

Veel te intensieve reis in Zweden

Roadtrip Zweden

Alice

SterSterLege sterLege sterLege ster

Mooie reis, fijne hotels, tot dat er iets niet goed gaat. Helaas een hotel geen beschikbaarheid en een suite gekregen, deze hoort tevoren te worden gemeld. Deze melding was 'verstopt' in de mail met de factuur. Een andere wijziging was separaat gemeld. Via hen een auto gehuurd en een verzekering afgesloten. We hadden een aanrijding en moesten alsnog een fiks borg betalen 7500 euro ter plekke.

IJsland

Harry

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De reis was goed georganiseerd. Camper stond klaar niets op aan te merken. In de vierde week kregen wij een probleem met de camper en heb ik een mail naar Doetsen Reizen gestuurd. Dan is het einde verhaal. Zij waren niet bereidt om kontakt op te nemen met de verhuurder. Wij moesten het zelf maar gaan regelen. Dit was een schandalige behendig daar ik met hun een kontrakt had afgesloten Ik ga nooit weer boeken bij Doets Reizen.

Camper gehuurd .

New York zal voor een andere keer zijn

Guido

Niet door gegaan

Rondreis westkust

Doets Reizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Doets Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 5 december 2013

Doets Reizen

Op reis met Doets Reizen beleef je de mooiste en interessantste plekken in de USA, Canada en IJsland. Als geen ander weten wij de weg in steden, natuurparken en rond de drukbezochte hot spots. En kennen wij in elk gebied en elke stad de bekende en nog onontdekte pareltjes, die je niet mag missen. Naast het regelen dat je reis vlekkeloos verloopt, zorgen wij voor “de juiste beleving”, ofwel, dat je vanuit de beste locatie op het beste moment met het beste vervoermiddel op de beste manier van alle

Gerrit Rietveldweg 1

1703 DD Heerhugowaard