Linda Germes/ Pedicurepraktijk LyAn

Hoekstra (Frl.)

Prima. Goede pasvorm en voelt goed en stevig aan. Reflectie werkt ook goed. Keurig netjes bezorgd.

Jozef de Smit

Vloeiende en vlotte levering en top producten!!

Querine

Super!! Ik kreeg snel en uitgebreid antwoord op mijn vragen en de volgende dag had ik mijn product in huis!

Dirk

Top product! Onze hond Bas voelt zich helemaal top in dit tuig en ziet er ook netjes uit. (Kleur mokka)

Maaike

Super service, de sluiting van het tuigje wekte niet altijd goed, na het melden en versturen van een filmpje direct een nieuw tuigje gekregen. Binnen 2 dagen alles geregeld. Top service!

Kim en Lucifer

Duitse dog pup van 4 maand met een borstomtrek van 65cm nu. Harnas is nu nog ietsje groot maar hij groeit er wel snel genoeg in (maat L besteld voor nu) , eerste ervaring ermee was wel goed... Duitse dog pup van 4 maand met een borstomtrek van 65cm nu. Harnas is nu nog ietsje groot maar hij groeit er wel snel genoeg in (maat L besteld voor nu) , eerste ervaring ermee was wel goed bevallen. Enige verbeterpuntje tot nu toe zou zijn dat je het via een klein kliksysteem ofzo ook via de nek kan losdoen zodat dat ding niet over de hond hun kop moet.
Anders prima ding ?

Reactie DogCopenhagenShop.nl:

Hartelijk dank voor uw bericht en bedankt voor uw feedback. De kliksluiting in de nek is in het andere type tuig dat we in het assortiment hebben verwerkt, namelijk de Walk Air ipv de Walk Pro deze... Hartelijk dank voor uw bericht en bedankt voor uw feedback. De kliksluiting in de nek is in het andere type tuig dat we in het assortiment hebben verwerkt, namelijk de Walk Air ipv de Walk Pro deze heeft dat inderdaad niet.

Vantorre Kurt

Zeer tevreden van het tuigje .
Sterk materiaal en trendy

Snel en netjes

Bianca N.

Goede, degelijke producten en zeer snelle verzending. Heel tevreden!