TandartsHouten

Goed geregeld, makkelijk te bestellen, alleen was het bedrijf telefonisch niet te bereiken, wat heel irritant was. Ik heb verdeeld over verschillende dagen wel 10 x geprobeerd te bellen. Dit was wél... Goed geregeld, makkelijk te bestellen, alleen was het bedrijf telefonisch niet te bereiken, wat heel irritant was. Ik heb verdeeld over verschillende dagen wel 10 x geprobeerd te bellen. Dit was wél tijdens de piek van de Corona-tijd, maar nog steeds niet acceptabel.

Makkelijk te bestellen tegen acceptabele prijzen.

Het afpellen van de beschermlaag was heel moeilijk om te doen. Dat kostte wel wat nagels. Daar zou een oplossing welkom voor zijn.

Geen.

Super gelopen van bestelling tot bezorging zeker aan te Evelien.

Klant vriendelijkheid.

Frank

Vlug geleverd

Vlug geleverden goed verpakt.

R. Manning

Één keer en nooit meer.

communicatie is belangrijker dan enorme vertraging in het uitleveren

Henk Hover

Prima service, mooi product en keurig op de bestelde maten afgeleverd. Top.

Snelheid in levering van maatwerk

Niet van toepassing

R. Manning

Bestelling wordt niet geleverd. De telefoon wordt niet opgenomen en op email wordt niet gereageerd.

Klantenservice bemannen

A. Sanchez

Dit is helaas de enige manier om contact te krijgen met Dokter Plexiglas. Ik vind dit een nare manier maar ik zou gewoon graag het plexiglas voor de bescherming van mijn personeel en klanten willen... Dit is helaas de enige manier om contact te krijgen met Dokter Plexiglas. Ik vind dit een nare manier maar ik zou gewoon graag het plexiglas voor de bescherming van mijn personeel en klanten willen ontvangen. De telefoon wordt niet beantwoord en op mijn mails krijg ik geen reactie. Ik zie hieronder reviews van mensen die zeggen hun bestelling op tijd te krijgen. Ik heb op 22 april mijn bestelling gedaan en nog steeds niets ontvangen. Na mijn eerdere review kreeg ik op 12 mei mail dat mijn bestelling die week verzonden zou worden. Inmiddels is het 27 mei en nog steeds niets. Zoals ik al eerder heb aangegeven snap ik de drukte en dat alles wat langer duurt maar totaal geen communicatie kan ik niets mee. Ik hoop dat ik op deze manier in ieder geval weer contact krijg met het bedrijf

Communicatie

Coks Prins

Perfecte club. Deskundig advies en een breed pakket aan keuzemogelijkheden.

Vakmanschap en meedenken. Snel en betrouwbaar. Zelfs in coranatijd actief en inzetbaar. Aanrader !

Entree lijkt meer een werkplaats. Daar hou ik wel van. Inhoud boven de vorm. Niets meer aan doen dus.

Jaap

Prima ervaring. Goed product, op maat gezaagd. Ondanks de drukte op tijd geleverd, goed verpakt en vriendelijke contacten.

op maat gemaakt

Bereikbaarheid, zowel telefonisch als Email.

A. Sanchez

Ik heb op 22 april een bestelling gedaan en daarna verschillende malen gebeld en gemaild. Er wordt niet opgenomen en mail wordt niet beantwoord. Uiteindelijk na 4 mails met dringende oproep krijg ik... Ik heb op 22 april een bestelling gedaan en daarna verschillende malen gebeld en gemaild. Er wordt niet opgenomen en mail wordt niet beantwoord. Uiteindelijk na 4 mails met dringende oproep krijg ik een kort mailtje met een leverdatum van een maand later. Daarop heb ik weer 2 mails gestuurd waarin ik in de laatste mail de order heb geannuleerd omdat ik niet zo lang kan wachten daar mijn winkel niet eerder heropend kon worden voordat ik mijn bestelling binnen had. Er werd op het moment van bestellen niets gemeld over langere levertijden anders had ik mijn bestelling ergens anders gedaan. Ik heb alle begrip voor de drukte en dat alles wat langer duurt, ook een reactie op mail. Maar het totale gebrek aan communicatie vind ik niet acceptabel. Ben normaal niet zo van de openbare reviews maar ik kan mijn klacht niet kwijt bij het bedrijf zelf.

Geen idee

Communicatie